• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi banka?

borsada kar çok yok bu aylarda en azından ben kazanamıyorum gıdım gıdım gidiyor hisseler

ceycey banka yatırın o zaman tövbe tövbe bire 25 verıyorum bu akşamEn Büyük KK

Küçük büyük farketmez , hepsi aynı .. bir ara instagramda fenomenler reklamını yapıyordu ..cocugun ismini hatırlayamadım .çocuğu olan arkadaşına 10.000 değerinde bitcoin hediye etmişti .
Zaten bu kadar yukselmisken yatirim amacli alinmazda cok ufak bir miktar alip artti dustu cikti diye heyecan yaratilabilir :KK70:

Enparanin Faiz oranlari iyi ayrica bireyselde hesap isletim ücreti almiyor amaaaa neticede katar merkez bankasina ait ve bana pek guven vermiyor. Kendi adima enparayi ufak hesaplar ve eft havale gibi islemlerde kullaniyorum paramida isbankasinda degerlendiriyorum. Bireysel emeklilimlerim ise garantide.

Enparanin Faiz oranlari iyi ayrica bireyselde hesap isletim ücreti almiyor amaaaa neticede katar merkez bankasina ait ve bana pek guven vermiyor. Kendi adima enparayi ufak hesaplar ve eft havale gibi islemlerde kullaniyorum paramida isbankasinda degerlendiriyorum. Bireysel emeklilimlerim ise garantide.
Siz hepsinden azar azar almissiniz :)

E-turuncu ing bank enpara dan iyi çünkü enpara sadece tl ye faiz veriyor tl olarak bırakırsanız değer kaybı yaşarsınız biraz bekleyip(düşecekleri için) dolar veya euro olarak hem değerini döviz bazında yükseltip hem de düzenli faiz almanız bana göre daha mantıklı, şubesiz bankacılık yapanlar şube masrafı olmadığından daima daha yüksek veriyor google dan banka adı ve miktarı yazıp hesaplama yapmanızı sağlayan linkleri var bankaların iyi geceler

Back
X