- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.352
- 798
şişko değil onun adı lütfen saygılı olalım tosun o tosunOnu da gördüm haberlerde . Adam resmen siskoyu savunuyor ve özeniyor . Bir fırsatını verseler siskoya sağ kol olacak .kaptirdiklari hiç zoruna gitmemiş .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şişko değil onun adı lütfen saygılı olalım tosun o tosunOnu da gördüm haberlerde . Adam resmen siskoyu savunuyor ve özeniyor . Bir fırsatını verseler siskoya sağ kol olacak .kaptirdiklari hiç zoruna gitmemiş .
Babam kendi birikimini İngbanka yatırdı.
Annem ise vakıfbanka. Nasıl oluyorsa ikiside en iyisi bu diyor.Ben pek bilmiyorum.
![]()
Ona kafam basmaz yaborsa bilene çok karlı ama çok ta riskli uzun vadede paraya ihtıyacınız olmasa oldukça kar alırdınız borsadan
İlk çıktığı zamanlarda kar yaptıracak ki müşteri kazansın .şimdi ben bitane bitcoine para yatırdım kar ettim diyeni duymadım .herkes batak vermiş ..bitcoin den kar yapan arkadaşım var ama eskiden almış ilk çıktığı zamanlarda
anlamıyorsanız hiç girmeyin o zamanOna kafam basmaz ya![]()
Bitcoin de bir tane bisey degil kucukleri de var daha uygun fiyatliİlk çıktığı zamanlarda kar yaptıracak ki müşteri kazansın .şimdi ben bitane bitcoine para yatırdım kar ettim diyeni duymadım .herkes batak vermiş ..
Pardon ya aklıma gelmedi :)şişko değil onun adı lütfen saygılı olalım tosun o tosun
yari yariya mi yapsam
Küçük büyük farketmez , hepsi aynı .. bir ara instagramda fenomenler reklamını yapıyordu ..cocugun ismini hatırlayamadım .çocuğu olan arkadaşına 10.000 değerinde bitcoin hediye etmişti .Bitcoin de bir tane bisey degil kucukleri de var daha uygun fiyatli
Zaten bu kadar yukselmisken yatirim amacli alinmazda cok ufak bir miktar alip artti dustu cikti diye heyecan yaratilabilirKüçük büyük farketmez , hepsi aynı .. bir ara instagramda fenomenler reklamını yapıyordu ..cocugun ismini hatırlayamadım .çocuğu olan arkadaşına 10.000 değerinde bitcoin hediye etmişti .
Kilon kaç,hafif bi tosunluk var miceycey banka yatırın o zaman tövbe tövbe bire 25 verıyorum bu akşam![]()
Daha garantili birşeyler yapsan .mesela arsa ev alabilirsin ..batiracaksin sonunda parayı :)Zaten bu kadar yukselmisken yatirim amacli alinmazda cok ufak bir miktar alip artti dustu cikti diye heyecan yaratilabilir![]()
Bankaya yatiracam son kararimDaha garantili birşeyler yapsan .mesela arsa ev alabilirsin ..batiracaksin sonunda parayı :)
Siz hepsinden azar azar almissiniz :)Enparanin Faiz oranlari iyi ayrica bireyselde hesap isletim ücreti almiyor amaaaa neticede katar merkez bankasina ait ve bana pek guven vermiyor. Kendi adima enparayi ufak hesaplar ve eft havale gibi islemlerde kullaniyorum paramida isbankasinda degerlendiriyorum. Bireysel emeklilimlerim ise garantide.
Her bankanin avantajli oldugu alan farkli. Tek bir bankaya baglanmaya gerek yok ki :) hepsinin etinden sutunden faydalaniyorum.Siz hepsinden azar azar almissiniz :)