• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi banka?

Dedigim gibi sermaye olarak kullanicaz ama o hesaba altin mi yatiriliyor ona da baska yatirim yapabilirim altin olarak
Hesaba ek olarak altin hesabi aciliyor ne kadar istiyorsan internet bankaciligindan kendin istedigin tuttarda altina ceviriyorsun. Ordan artisini gorebiliyorsun.
Yine istedigin zaman tl cevirip cekebiliyorsun. Belirli ust tutarlari var sadece okadar.

Bu bitcoin konusunda danismanlik yapan biri var cocuk 22 yasinda ve 600 bin kaybettim ama sorun degil diyor benim 22 yasimda ogrenim kredim vardi sadece :KK70:
Ben de tv de gördüm , adam şişkoya 100.000 kaptırmış ama helal olsun diyor .. herkes şok ! Devam ediyor adam , helal olsun tabi , bu yaşta bu kadar şeyi becermis :) kendini de tabi yani parasını :)))

Ben de tv de gördüm , adam şişkoya 100.000 kaptırmış ama helal olsun diyor .. herkes şok ! Devam ediyor adam , helal olsun tabi , bu yaşta bu kadar şeyi becermis :) kendini de tabi yani parasını :)))

Kafalar piril piril :KK70: daha cok kaptirir bunlar :KK70:gecen muge anliya ciktilar bizi mehmet dolandirmadi bu iste cia var diyolar :KK70:

Yok kiz o oyle degil bu sisko orda bitcoine basacakmis bunlardan aldigi paralari kariyla bunlarin borcunu odeyecekmis yersennnn :KK70:
Yooo bitcoine basan hala var . Ciddi ciddi adamlar 1e 10 alacaklarını düşünüp para yatiriyorlar .

Şişko çekmiş altına lamborghiniyi ,almış malikaneyi ,yatı, ona ne burdaki akilsiz budalalardan :)

borsa bilene çok karlı ama çok ta riskli uzun vadede paraya ihtıyacınız olmasa oldukça kar alırdınız borsadan

Kafalar piril piril :KK70: daha cok kaptirir bunlar :KK70:gecen muge anliya ciktilar bizi mehmet dolandirmadi bu iste cia var diyolar :KK70:
Onu da gördüm haberlerde . Adam resmen siskoyu savunuyor ve özeniyor . Bir fırsatını verseler siskoya sağ kol olacak .kaptirdiklari hiç zoruna gitmemiş .

Yooo bitcoine basan hala var . Ciddi ciddi adamlar 1e 10 alacaklarını düşünüp para yatiriyorlar .

Şişko çekmiş altına lamborghiniyi ,almış malikaneyi ,yatı, ona ne burdaki akilsiz budalalardan :)
bitcoin den kar yapan arkadaşım var ama eskiden almış ilk çıktığı zamanlarda

Babam kendi birikimini İngbanka yatırdı.
Annem ise vakıfbanka. Nasıl oluyorsa ikiside en iyisi bu diyor.:D Ben pek bilmiyorum. :D

Back
X