- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.860
- 598
- 32
Bitcoine bas parayı![]()
Hahah amman diyeyim konu sahibi batarsın. Bu hatunu dinleme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitcoine bas parayı![]()
Hesaba ek olarak altin hesabi aciliyor ne kadar istiyorsan internet bankaciligindan kendin istedigin tuttarda altina ceviriyorsun. Ordan artisini gorebiliyorsun.Dedigim gibi sermaye olarak kullanicaz ama o hesaba altin mi yatiriliyor ona da baska yatirim yapabilirim altin olarak
Hahah amman diyeyim konu sahibi batarsın. Bu hatunu dinleme![]()
Ciddi misin :)))dusunmuyor degiliz
![]()
Yani haram helal diye dusunen birinin,albaraka faizi helal demesi cidden komik :)Neye gore helal ? Faiz degil mi sonucta ? Yanlis anlasilmasin bana gore faiz helal ya da haram degil ama komik geldi bankanin helal olmasi :)
Hahah amman diyeyim konu sahibi batarsın. Bu hatunu dinleme![]()
bu kadar yukselmeden alsaydik keske
Bu bitcoin konusunda danismanlik yapan biri var cocuk 22 yasinda ve 600 bin kaybettim ama sorun degil diyor benim 22 yasimda ogrenim kredim vardi sadeceCiddi misin :)))
Sabanci ve koc aileleri dijital para uretimine geciyorlarmisdusunmuyor degiliz
![]()
Bas 100.000 i bitcoine, karından bir çay ismarlamazsan hatrım kalır .. çiftlik bankcilar bitcoine döndü. Şişko yurda dönünce ona basacaklarmis ..yani parayıbu kadar yukselmeden alsaydik keske
Yok kiz o oyle degil bu sisko orda bitcoine basacakmis bunlardan aldigi paralari kariyla bunlarin borcunu odeyecekmis yersennnnBas 100.000 i bitcoine, karından bir çay ismarlamazsan hatrım kalır .. çiftlik bankcilar bitcoine döndü. Şişko yurda dönünce ona basacaklarmis ..yani parayı![]()
Ben de tv de gördüm , adam şişkoya 100.000 kaptırmış ama helal olsun diyor .. herkes şok ! Devam ediyor adam , helal olsun tabi , bu yaşta bu kadar şeyi becermis :) kendini de tabi yani parasını :)))Bu bitcoin konusunda danismanlik yapan biri var cocuk 22 yasinda ve 600 bin kaybettim ama sorun degil diyor benim 22 yasimda ogrenim kredim vardi sadece![]()
yoo gayet alakalıBu suan cok alakasiz oldu.
Ben de tv de gördüm , adam şişkoya 100.000 kaptırmış ama helal olsun diyor .. herkes şok ! Devam ediyor adam , helal olsun tabi , bu yaşta bu kadar şeyi becermis :) kendini de tabi yani parasını :)))
Yooo bitcoine basan hala var . Ciddi ciddi adamlar 1e 10 alacaklarını düşünüp para yatiriyorlar .Yok kiz o oyle degil bu sisko orda bitcoine basacakmis bunlardan aldigi paralari kariyla bunlarin borcunu odeyecekmis yersennnn![]()
Onu da gördüm haberlerde . Adam resmen siskoyu savunuyor ve özeniyor . Bir fırsatını verseler siskoya sağ kol olacak .kaptirdiklari hiç zoruna gitmemiş .Kafalar piril pirildaha cok kaptirir bunlar
gecen muge anliya ciktilar bizi mehmet dolandirmadi bu iste cia var diyolar
![]()
bitcoin den kar yapan arkadaşım var ama eskiden almış ilk çıktığı zamanlardaYooo bitcoine basan hala var . Ciddi ciddi adamlar 1e 10 alacaklarını düşünüp para yatiriyorlar .
Şişko çekmiş altına lamborghiniyi ,almış malikaneyi ,yatı, ona ne burdaki akilsiz budalalardan :)