• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi banka?

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar iyi aksamlar.
Benim 100.000 civari bir param var yarin vadeli bir hesaba yatirmak istiyorum ama hangi banka daha iyi faiz veriyor bankaci arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?

Benim 100.000 civari bir param var yarin vadeli bir hesaba yatirmak istiyorum ama hangi banka daha iyi faiz veriyor bankaci arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
En para öneririm gecelik faizi var istediğin zaman da istediğin miktar çekiyorsun bozulmuyor

çiftlikbank a yatır bire beş veriyor

gayrımenkul fiyatları düştü bu ara satışlar durdu ucuz kelepir kiraya verebileceğin 1+1ev alırdım ben olsam

Vakıfbank %14 mü ne veriyor ilk üç ay, gidip görüşürsen yardımcı olurlar.

Aylik ne kadar faiz verir peki
tam olarak bilmiyorum ama sözleşme şöyle ve siz başvuru yapıyorsunuz kendileri geliyor kartı getiriyor int bankacılığı öğretiyor gösteriyor gidiyor
Screenshot_20180327-221349.webp
Screenshot_20180327-221345.webp
Screenshot_20180327-221340.webp

Eğer ihtiyaç olabilir çekme durumum olur diyorsanız enpara daha esnek. Yok hiç dokunmam diyorsanız Vakıfbank’ta da avantajlı faiz kampanyaları var sanırım...

Ama başka bir arkadaşın da dediği gibi ben olsam bankaya yatırmaktan ziyade ufak bir ev alır kiraya veririm. Hem piyasa durgun ve pazarlık imkanınız olur, uygun fiyata alırsınız. Hem durduğu sürece kira getirir. Hem de satmak istediğinizde faize göre daha iyi para bırakmış olur.

Emlak işinden anlayan biri ile konuşup yatırım yapılacak bir bölge belirleyebilirsiniz.5 yıl önce 1e aldığım ev 2,5-2,75 oldu şu an. İyi bir yatırım bence.

Back
X