Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En para öneririm gecelik faizi var istediğin zaman da istediğin miktar çekiyorsun bozulmuyorMerhaba kizlar iyi aksamlar.
Benim 100.000 civari bir param var yarin vadeli bir hesaba yatirmak istiyorum ama hangi banka daha iyi faiz veriyor bankaci arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
En para tavsiyemdirMerhaba kizlar iyi aksamlar.
Benim 100.000 civari bir param var yarin vadeli bir hesaba yatirmak istiyorum ama hangi banka daha iyi faiz veriyor bankaci arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
En para öneririm gecelik faizi var istediğin zaman da istediğin miktar çekiyorsun bozulmuyor
Aylik ne kadar faiz verir pekiEn para tavsiyemdir
çiftlikbank a yatır bire beş veriyorMerhaba kizlar iyi aksamlar.
Komikmisçiftlikbank a yatır bire beş veriyor
e gündem de o var şimdi en kazançlı diye millet varı yoğu yatırmışçiftlikbank a yatır bire beş veriyor
En para bencede.Merhaba kizlar iyi aksamlar.
Merhaba kizlar iyi aksamlar.
Yarin gidicem ama gitmeden bir bilgim olsun diye sordum sagol canimVakıfbank %14 mü ne veriyor ilk üç ay, gidip görüşürsen yardımcı olurlar.
tam olarak bilmiyorum ama sözleşme şöyle ve siz başvuru yapıyorsunuz kendileri geliyor kartı getiriyor int bankacılığı öğretiyor gösteriyor gidiyorAylik ne kadar faiz verir peki
Yarin gidicem ama gitmeden bir bilgim olsun diye sordum sagol canim
Cok sagol canimtam olarak bilmiyorum ama sözleşme şöyle ve siz başvuru yapıyorsunuz kendileri geliyor kartı getiriyor int bankacılığı öğretiyor gösteriyor gidiyorEki Görüntüle 2129484 Eki Görüntüle 2129485 Eki Görüntüle 2129486
En para güzel ama bir konut da alabilirsin kira gelir her ayMerhaba kizlar iyi aksamlar.
Baska planlarimiz var sermaye gibi dusunuyoruzEn para güzel ama bir konut da alabilirsin kira gelir her ay