- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #160.241
HaHavalla cimcimemmmm bildiler sordular soyledimmmm bende eski nickmi
Hayırsızcimcimegfb . Ne guzel soruyon karnımdaki bebemi. Bide torunun olacak guya bidaha davosa gelmemm. Kustum saa
beni ilgilendrmio cicim, kusum bn sanaKiz daha yeni geliyoruz sura hemen trip . Ramazanda bol bol sorarim
Temizlik falan kosturuyorum guzum inanki .
Nasıl paşa az kalmışsniz. Baya
beni ilgilendrmio cicim, kusum bn sanael opmeye neyimde getrmem haberin ola
hayrola şekerim sen nerelerdesin epeydr yoksun bu aradaKafanı ucururum
hayrola şekerim sen nerelerdesin epeydr yoksun bu arada
ohhh çalışkan karı nasılda belli oluyo. Biz anca kk da geyik yapakKosturuyorum canim ua .
Kayinnanin umreden gelişi
ev temizliği
bahçe ekimi
Ramazan hazırlığı
NasilllllsiniZzzzz habibtelerim
Arabistana geldimmm 5 gun oldu..iki cocukla zor biraz naziremin altini actim..bezlenmiuor artik biraz yogun geciyor az once oturdum ama daha camasirlar varrrrKoşuşturma sen nasılsın habibtem. Bebeler nasıl
Arabistana geldimmm 5 gun oldu..iki cocukla zor biraz naziremin altini actim..bezlenmiuor artik biraz yogun geciyor az once oturdum ama daha camasirlar varrrr
Arabistana geldimmm 5 gun oldu..iki cocukla zor biraz naziremin altini actim..bezlenmiuor artik biraz yogun geciyor az once oturdum ama daha camasirlar varrrr
Aa hani daha duracaktın.
Bende eymeni çıkartıyorum bezden . Başlamıştık biz bıraktık mecburen kayinnanin telaşından şimdi tekrar başladık .
Ewttt cnmmmmBen kiblemistim seni ondan bilmislerdir.d artık sık sık gelirsin demi