- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.521
Haha sütü bıraktım yani gece ıy olmus. Yaw eymen çok kalkiyomuyduki ben bi kere kalkiyo saniyodumYasakim eymenin sutune suyu çok koyunca icmiyorgecede çok kalkmıyor o yuzden
Dorudur gormemisim demekki profilini..yawrusu ıy demi bi sorun yok insAni oldu yasakim . Sadece profiline yazdı
Hayirli.olsun simdiden habibtem...en kisa zamanda tasinirsinizMutfakta ufak tefek toplanacak kaldı. Firinla tost makinası kaldı .
halıları supurup silcem katlicam habibtem .ufak tefek dokuntuleri toplayıp . Bir bir buçuk hafta kayinna nin evinde kalacaz diğer evin boya işi bitince gecicez ins
Haha sütü bıraktım yani gece ıy olmus. Yaw eymen çok kalkiyomuyduki ben bi kere kalkiyo saniyodumzaten geçen tv deki doktorda dedi gece beslenmesi devam eden çocuk çok uyanir kesin gerekmiyor gece beslenme dedi.
Dorudur gormemisim demekki profilini..yawrusu ıy demi bi sorun yok ins
Hayirli.olsun simdiden habibtem...en kisa zamanda tasinirsiniz
Evet 17sinde kontrolumuz var..en son kilosu oldugundan fazlaydiiii..carpintim var cok yoruluyorumSagol habibtem salih pasada kocaman olmus♡
Maşallah kuzuya çarpıntı erken başlamış habibtemEvet 17sinde kontrolumuz var..en son kilosu oldugundan fazlaydiiii..carpintim var cok yoruluyorum
Haha 5 çok yaw yigitim pes etme kes gece beslemesi 2 yasinda ..2 inad tuttumu 3 bu gece tam 5 kere kalktibende a sut bolca su katip verdim. Sabah a kadarn2 kere bez degistirdim sonra . Tam eziyetti su kayinnanin oraya gidim gosterecem ona
Koyarim tabi ne demekResimlerini istesem koyar misin? Yeni istersen
çok merak ediyorum
Koyarim tabi ne demek
Ama ben hic bi sey anlamiyorum bu siyah beyaz fotolardan:)belki siz anlarsiniz:))birazdan atarim
Eki Görüntüle 1716115
Eki Görüntüle 1716119
Eki Görüntüle 1716121
Niye ters ciktilar bunlar yahu:))
Neyse bakin bi sey anlarsaniz bana da söyleyin :)))
Hehe inşallah :))daha renkli ultasona sokmadi beni doktor3 uz olunca karışık oluyormus. Renkli ultrasyon yada ayritilida her gozukurler heral
Hehe inşallah :))daha renkli ultasona sokmadi beni doktor
Girirsem onu da eklerim:))
Cimcimem su arbi neden gitti sen bilirsin?