- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.501
Yaaasakimmmm kimesecikler gelmiyorrr surekli bakiyorummm..bende yazmaz oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaasakimmmm kimesecikler gelmiyorrr surekli bakiyorummm..bende yazmaz oldum
Kolay gelsin cimcimeee..daha bitmedimuBana bildirim gelmiyor zaten bu aralar giremiyorum ev topluyorum
Kolay gelsin cimcimeee..daha bitmedimu
Iy olsunda marah etmiştik keşke tooike yazsaydi ata veriyom diye
Ben uzun bi sure gebelik topiklerine girmem canim. Suan oturdum düşük yapayim diye dua ediyorum.
Rabbim kolaylik versin hemde 3 erkekBirTutamMutluluk20 hem 3uz hem 3 de erkek he
Yazmadi gi için gelmiyo dur bakıp cikiyomus habibtem yazan olmadığı icinBana bildirim gelmiyor zaten bu aralar giremiyorum ev topluyorum
Bari bi slm verseydinYaaasakimmmm kimesecikler gelmiyorrr surekli bakiyorummm..bende yazmaz oldum
Ben uzun bi sure gebelik topiklerine girmem canim. Suan oturdum düşük yapayim diye dua ediyorum.
Iy olsunda marah etmiştik keşke tooike yazsaydi ata veriyom diye
Çünkü sagliksiz ilerliyor, hatta ilerlemiyor, kalp atışı yok, eger dusmezse kurtaj olacagim. MaalesefHamileyim diye konu acmissin. Sonra konu kapanmış ne oldu ? Niye düşük yapayım diye dua ediyorsun?
Çünkü sagliksiz ilerliyor, hatta ilerlemiyor, kalp atışı yok, eger dusmezse kurtaj olacagim. Maalesef
:))aynen.cok fazla istemisim demek ki cimcimem:))BirTutamMutluluk20 hem 3uz hem 3 de erkek he
:))aynen.cok fazla istemisim demek ki cimcimem:))
Darisi benim gibi isteyen herkese inşallah
hic sorma cimcimem doktor bu seferki gidisimizde yerleri daralmis kimin eli kimin agzinda belli degil dediAmin ins canim:)
kalp atışlarını çok merak ediyorum 3 tane birden aboww
hic sorma cimcimem doktor bu seferki gidisimizde yerleri daralmis kimin eli kimin agzinda belli degil dedi