-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.461
Yok baskq isim vardi
Iy gecele lolitaişine yararmiyim efecikim yok ben varım sindilik
Arabic in en gosel garisiBitti cok sukurrr hafif kusmalar disinda hersey normal cok hareket edincee kusuyorummm..ama yeniden devam.ediyorum.duramiyirum.yerimdee.misafirlerim.vardi simdi oturdumm
Süs başka sosyal medyada laf yetistiriydinYok baskq isim vardi
Maşallah bence karinda hareketli olsun ole olanlar genellikle dışarda sakin bebe oluyoHareketli canimm benim cadi gibi ama gececi olacak..gece hareketleniyor yaramazzz..ancak gece oturyorummm bebek o zaman uyaniyor
Afet uykulu ancak yazmışım lolitisnassın ıyımısın dedım kızzzz
DoruuSüs başka sosyal medyada laf yetistiriydin
Burayı hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Adet olacakmışım gibi kaç gündür göğüslerim acaip hassaslaştı ufak bi dokunmayla bile canım yanıyo,kasıklarım ağrıyo,bugünde soldan soldan ara ara ağrı giriyo kasığıma, ama adetim de 4 gün gecikti,dün şüphelenip ovülasyon testini denedim eğer o da çift çizgi çıkarsa gebelik olabilir diye okumuştum. Bariz çift çizgi çıktı. Bugün eşime iki tane gebelik testi aldırdım birini 3 saat önce yaptım o da net bir şekilde pozitifti,diğerini de akşam yada yarın yapayım diyorum. Ama ben hala inanamıyorum bunun nedeni 26 kasımda doktora gittim hem kan hem idrar testi yaptı,hem de vajinal ultrasonla baktı. Kanda belli olurdu heralde bana da söylerdi gebesin diye ya da ultrasonla baktığında görmez miydi? Folükül kistimin olduğunu söyledi onu biliyordum,birde bir kist daha gördüğünü söyledi ama onun hakkında bişey demedi. Birde rahim ağzında 5 mm polip var alalım dedi. Ara ara birleşme esnasında et suyu renginde akıntım oluyodu. Pazartesi kan testi yaptırcam ama önce buraya yazıp fikir alayım dedim. Doktor görmemiş ya da erken olduğu için kan testinde çıkmamış olabilir mi? Kist dediği şey bebek kesesi olabilir mi?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Haklisin canim rabbim gonlunden geceni vetsinSabırsız bir yanımız var ya doktoru bekleyemedim ☺ sağolun inşallah tebrik edilecek bir durumdayımdır
Afet uykulu ancak yazmışım lolitissadece uykusuzum kuzucuk şükür başka iyim darısı sana ins beben olsun bizim gibi uykuya hasret kalirsin
inan canm bana tedavi olmadı dedi, ama nekadar doğru soyluyo bilemem.3yıl bttı.4e grdım cnm bu yaz.dogru cnm ona ne süpe.Rabbimden umıt kesılırmı hıcpekı komsun tedavımı gormus?bılıomusun cnm??
inan canm bana tedavi olmadı dedi, ama nekadar doğru soyluyo bilemem.
benmde ablam geldi evi temizliyo sağolsun. Benm dusuk tehlikem var diye yapamıyorumAnladim cnm sen napiosun
o zamn beni merak etmn için artık topike uğramicammZeynepim içim rahatki senle konusuyos haberde veriyon..hiç goremediklerimi sormustumnazini TRİBİNİ yirim
benmde ablam geldi evi temizliyo sağolsun. Benm dusuk tehlikem var diye yapamıyorum