Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hareketli canimm benim cadi gibi ama gececi olacak..gece hareketleniyor yaramazzz..ancak gece oturyorummm bebek o zaman uyaniyor
Maşallah bence karinda hareketli olsun ole olanlar genellikle dışarda sakin bebe oluyo..emir gibi karinda hiç tekme atmaya çok nadir yavaşça kimildayan bebe olursada dışarda maf eder insani

Burayı hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Adet olacakmışım gibi kaç gündür göğüslerim acaip hassaslaştı ufak bi dokunmayla bile canım yanıyo,kasıklarım ağrıyo,bugünde soldan soldan ara ara ağrı giriyo kasığıma, ama adetim de 4 gün gecikti,dün şüphelenip ovülasyon testini denedim eğer o da çift çizgi çıkarsa gebelik olabilir diye okumuştum. Bariz çift çizgi çıktı. Bugün eşime iki tane gebelik testi aldırdım birini 3 saat önce yaptım o da net bir şekilde pozitifti,diğerini de akşam yada yarın yapayım diyorum. Ama ben hala inanamıyorum bunun nedeni 26 kasımda doktora gittim hem kan hem idrar testi yaptı,hem de vajinal ultrasonla baktı. Kanda belli olurdu heralde bana da söylerdi gebesin diye ya da ultrasonla baktığında görmez miydi? Folükül kistimin olduğunu söyledi onu biliyordum,birde bir kist daha gördüğünü söyledi ama onun hakkında bişey demedi. Birde rahim ağzında 5 mm polip var alalım dedi. Ara ara birleşme esnasında et suyu renginde akıntım oluyodu. Pazartesi kan testi yaptırcam ama önce buraya yazıp fikir alayım dedim. Doktor görmemiş ya da erken olduğu için kan testinde çıkmamış olabilir mi? Kist dediği şey bebek kesesi olabilir mi?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın

Test bozuk degilse tebrikler erken oldugu icin usg de gorunmemis olabilir bebek cok yeni bi gebelik olabilir siz bi dr gidin butun sprularinizin cvbini en iyi o aciklar biz varsayim olarak cvp verebiliriz,ancak tekrar tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…