- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.441
Enler topikini bulamıyom yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iy gecele lolita işine yararmiyim efecikim yok ben varım sindilikselam canlar
Iy gecele lolita işine yararmiyim efecikim yok ben varım sindilik
Y yasakhayal beni niye sormuosunnn
yok canm, sormuştun geçnde. Bnde pko yok. Sadece kan pıhtılşması yuzunden 2 dusuğum vardı. Ama umudunu yitirme bitanm. İnşlşh birgun olacakbebem senı gordukce ıcıme umut doluyor ( sende pkoydun dımı benım gıbı
yok canm, sormuştun geçnde. Bnde pko yok. Sadece kan pıhtılşması yuzunden 2 dusuğum vardı. Ama umudunu yitirme bitanm. İnşlşh birgun olacak
nekadardr evlisin tatlım.. Bak benm ust katkomşum pko ymuş anlattığına gore. Çokda kilolu bi bayan. Evliliğinin 3. Yılında gebeydi şimdi bi kızı. Rabbimden umit kesilmrzkafa kalmadı ınankı bende de papağan gbı tekrarlıyorum kusura bakma((inş olur cnm 4 gozle beklıyorum Rabbimin ol demesını
nekadardr evlisin tatlım.. Bak benm ust katkomşum pko ymuş anlattığına gore. Çokda kilolu bi bayan. Evliliğinin 3. Yılında gebeydi şimdi bi kızı. Rabbimden umit kesilmrz
Tesekkurlero ne dmek sekerım..yararsın tabı.nasılsın ıyı mısın?bakalım
Zeynepim içim rahatki senle konusuyos haberde veriyon..hiç goremediklerimi sormustum nazini TRİBİNİ yirimY yasakhayal beni niye sormuosunnn
Maşallah 25.hafta olunmuş.. habibtem yaz nassin sıkıntılar bittimi salih kuzu nası hareketli mi sakin bi bebekmiSelam.habibtelerimm.burdayim.yasakim
Tesekkurler
Bitti cok sukurrr hafif kusmalar disinda hersey normal cok hareket edincee kusuyorummm..ama yeniden devam.ediyorum.duramiyirum.yerimdee.misafirlerim.vardi simdi oturdummMaşallah 25.hafta olunmuş.. habibtem yaz nassin sıkıntılar bittimi salih kuzu nası hareketli mi sakin bi bebekmi
Hareketli canimm benim cadi gibi ama gececi olacak..gece hareketleniyor yaramazzz..ancak gece oturyorummm bebek o zaman uyaniyorMaşallah 25.hafta olunmuş.. habibtem yaz nassin sıkıntılar bittimi salih kuzu nası hareketli mi sakin bi bebekmi
DoruuSen çok düşkün sun uykuyabilim
GordumBilmim üyelik.iptali yaptırmış ya gozukmuy olabilir onunki cin nickin bakıp etiketlemistimoda gitti yok artik