• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok canm, sormuştun geçnde. Bnde pko yok. Sadece kan pıhtılşması yuzunden 2 dusuğum vardı. Ama umudunu yitirme bitanm. İnşlşh birgun olacak

kafa kalmadı ınankı bende de papağan gbı tekrarlıyorum kusura bakma:(((inş olur cnm 4 gozle beklıyorum Rabbimin ol demesını:KK42::KK42::KK42:

kafa kalmadı ınankı bende de papağan gbı tekrarlıyorum kusura bakma:(((inş olur cnm 4 gozle beklıyorum Rabbimin ol demesını:KK42::KK42::KK42:
nekadardr evlisin tatlım.. Bak benm ust katkomşum pko ymuş anlattığına gore. Çokda kilolu bi bayan. Evliliğinin 3. Yılında gebeydi şimdi bi kızı. Rabbimden umit kesilmrz

nekadardr evlisin tatlım.. Bak benm ust katkomşum pko ymuş anlattığına gore. Çokda kilolu bi bayan. Evliliğinin 3. Yılında gebeydi şimdi bi kızı. Rabbimden umit kesilmrz

3yıl bttı.4e grdım cnm bu yaz.dogru cnm ona ne süpe.Rabbimden umıt kesılırmı hıc :( pekı komsun tedavımı gormus?bılıomusun cnm??

Maşallah 25.hafta olunmuş..:nazar: habibtem yaz nassin sıkıntılar bittimi salih kuzu nası hareketli mi sakin bi bebekmi:eek:
Bitti cok sukurrr hafif kusmalar disinda hersey normal cok hareket edincee kusuyorummm..ama yeniden devam.ediyorum.duramiyirum.yerimdee.misafirlerim.vardi simdi oturdumm:cool:

Back