- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.421
Tunaydin bebeaagmm norum ya efeye yemek yedirdim uyutucam simdi sen norunICRANIM canim ciğerim kusum tunaydin naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tunaydin bebeaagmm norum ya efeye yemek yedirdim uyutucam simdi sen norunICRANIM canim ciğerim kusum tunaydin naber
Alıştım vala gelmiy uykum zorluyom yoknormal ama ozellikke iki yıldır uyku ne bilmimki saat baSİ KALKMAKTANSA uyanik kalmak daha ıy geliyAboww saat 2.41 o saate kada nasi dayanion yaw
Bul vala yoksa bu yüzden bos kalacakDesene 2. Bebekte hepimiz buraları terk etcez geçici adaylar bulayim
dozlar ne kadardi hatirlamiyorum lolitam serophenede ictim o donemde ignelerle 3 ay denedik... Ve tedavi oncesi kistimde coktu miniklerden[/QUOTE]ıgnelerın dozlar ne kadardı cnm pekı?75 mı 100m mu 150 mı?ve kac tane atıldın ıgne ??*bırde hem gonal f hem menegon neden kullandı kı doktorun tuhafmıs??senınde ben gıbı kıstlerın baya cokmuydu mınık mınık hala yanıtlamadın ????
Cok dorusun haklisinda ama uyanik kalamiom benAlıştım vala gelmiy uykum zorluyom yoknormal ama ozellikke iki yıldır uyku ne bilmimki saat baSİ KALKMAKTANSA uyanik kalmak daha ıy geliy
dozlar ne kadardi hatirlamiyorum lolitam serophenede ictim o donemde ignelerle 3 ay denedik... Ve tedavi oncesi kistimde coktu miniklerden
Ana tubishin ikizimi olacak hay maşallah PROFİİde KAPALI MAPİSA DUSMUSGeçmiş olsun diyemedim ilginç olan hamile olan illa mapisa düşüy
Masallah zeynebim gosun aydinKızlar şimdi kontrolden geldim. Kesemiz oluşmuş. 4+2yiz şuan.. 2 hfta sonra kalp atışına gel dedi
@-TubiSh- mapistan çıkınca gel
sağol icranımmm.. Kalp atışlarınıda duyalım rahatlicam inşllhhhMasallah zeynebim gosun aydin
Insss insss canim her,seyin vakti vasağol icranımmm.. Kalp atışlarınıda duyalım rahatlicam inşllhhh
Gözünaydin zeynepimKızlar şimdi kontrolden geldim. Kesemiz oluşmuş. 4+2yiz şuan.. 2 hfta sonra kalp atışına gel dedi
Teli sorunlu neti sorunlu bu ara duzeltemiy zaar YOKSA ÇOK titizdir düzeni severSelam şekerlerimm
cimcimegfb
Kuzum topiğin ilk sayfasında "beklemede"
Yazıyo ismimin yanındaaaa..Gebeyim ula ben!
Sen çok düşkün sun uykuyabilimCok dorusun haklisinda ama uyanik kalamiom ben
Bilmim üyelik.iptali yaptırmış ya gozukmuy olabilir onunki cin nickin bakıp etiketlemistimoda gitti yok artikYasakimm bu etikette baska bi kisce cikti yaw bisim tubis degil bi