-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.381
Ben kim gunduz uyumak kimEfe uyuyurken uyu biraz
Oy nasıl güzel göründü bu pasta gözüme yaaaa ımmmmm oh görmek bile iyii geldi kiz hönkarımm :) amin amin canım hönkarımm ne güzel düşünmüşsün pastayıHAbibte
Shirine-alish HALLEYS -TubiSh- EnHarbiKiz
Minik meleklerinizi sağlıkla sihhatla kucaginiza alın ins
Beklememel kizcelerimiz sizde yiyin uğur getirsin size pastamiz
huhhuuuu.... Pastanın cicişinden bi dilim aliyimm benHAbibte
Shirine-alish HALLEYS -TubiSh- EnHarbiKiz
Minik meleklerinizi sağlıkla sihhatla kucaginiza alın ins
Beklememel kizcelerimiz sizde yiyin uğur getirsin size pastamiz
huhhuuuu.... Pastanın cicişinden bi dilim aliyimm ben
lolita555 canim pkolu olup hamile kalan çok kişi var . Pko nun hamileliği engel olduğu tezi. Artık ortadan kalktı . Tek yapman gereken kendine stres yapmaman, dua etmen ve yumos günlerini dgerlendirmen
bize söylemesi kolaydır ama gerçek olan da bu canim
canm klomen tedavisine başladın mı. O pko lulara iyi etki edioSaol cnm.aynen dua ediorum surekli Rabbime.ama sorun su bende yumurtlama pek olmuyo.gunumude hic blmiom kine
canm klomen tedavisine başladın mı. O pko lulara iyi etki edio
anladm cnm.. Rabbim buyuktr. Duanı eksik etme2 kere kullandım cnm onu.cok dırenclı benım yumurtalaretkı etmedı.kı bana
anladm cnm.. Rabbim buyuktr. Duanı eksik etme
vlla bnde sana dun gece dua ettim. Rabbim kabul eylesin inşllh.. Vakti var demkki dahaedıom kuzum etmem mı hıc.sade kendıme dııl sızlerede edıom Allahım kabul etsın ıns..bıkerede asılama oldum ben gonal f ıgnelerle 3 tane yumurtam oldu ama zamanı gelmemıs sanırım Rabbim bılır
vlla bnde sana dun gece dua ettim. Rabbim kabul eylesin inşllh.. Vakti var demkki daha
Slm lolitam hsg cektirmemistin dimi sensaol cnm benım Allah razı olsun...Rabbim herseyın zamanını vaktını en ıyı bılendır..
Kis bebem gecelerin kadinisin beben gekince zorluk cekmicenvlla bnde sana dun gece dua ettim. Rabbim kabul eylesin inşllh.. Vakti var demkki daha