- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.361
bu cimcime çok xayin çıktı beaa kustum onaa.. İcranımm sende kus, bana destek ver
Netim çok zayıf zeynebim ekliycem aklimdasin valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cimcime çok xayin çıktı beaa kustum onaa.. İcranımm sende kus, bana destek ver
Cimcime kustum sanaa zeynebimin ismi yok listede hainnn
Listeyi guncellemedin canim . Netimde zayıflık var . Düzelsin d uzenliycem. Anne olanlar var onları Anne listesine . Seni hamile listesine vs. Ekliycem
hahaaaaakivirrrr yaw doru smile mi yaptim eceba
sana karşı ittifak kurduk cimcime hihhohhhohooo
kustuk saa
Buna kim.inanir kadir inanirKiz valla netim yavaş . Zor yazıyorum
bekliorum yap hadiDeneyim bidaha liste bozlursa dovcem.sizi
Yasasin kotu kadin museyyenliksana karşı ittifak kurduk cimcime hihhohhhohooo
kustuk saa
hahaaaaa
hahaaa.. İcran sen çok fenasınBuna kim.inanir kadir inanir
HihDeneyim bidaha liste bozlursa dovcem.sizi
Tesekkurler efenimmhahaaa.. İcran sen çok fenasın
KIZCELERIMIZIN
BU GGÜZEL YOLCUKLUKTAKI DENEYIMLERI
@HAbibte
HABIBTE
2011 kasim ayinda evlendi. Evliligin ilk 6 ayi gebelik dusunmedi. Annesinin vefati ve eşinin yurtdışında olmasından dolayida 10 aylik surecini pozitif olarak degerlendiremedi.
10 aylik surecin sonunda çalışmalara hiz kesmeden devam etti kiscemiz. Dr gidip yumurta takibi ve çeşitli testler yaptrdi . Kizcemizde pko vardi bunun icin dr
Klomen ve glufoken olaci verdi. Bunun yani sira folic asit ve E vitamini de aliyordu .
Klomen kullanımı bittinde 2 yumurtasi oluştu ve çalışmalar hız kesmeden devam etti .
KK'DA dolaşırken ÇÖREK OTU VE BAL karışım kürünü kullandi .
Bu süreçte de eşine findik, fistik , ari sütü , havuç suyu gibi ilave katkilar sağladı.
Doktoru çatlatma iğnesi yaptırması istedi o ayki ilişki günü ve saatine göre calisma yapildi . 11. Gunu idrar testinde negatif cikti sonuç . Moral için babasinin yanina gitti . Ve sağ kasinda batmalar vardı . Eve döndükten sonra eşinin israri nedeniyle kan testi yaptırdı ve sonuc pozitifti
Minik mucizesi karnindaydi
Kizcemiz annesinin vefatindan sonra kizi olmasini çok istiyordu rabbime sukur ki kizi oldu rabbim duasini kabul etti
Habibtemize biricik kızı naziresi ve esiyle bi omür mutluluk diliyoruz
E efecikim
Bu surecin beni zorlayacagini yillar onceden biliyordum cunku ben pcos luyum... Evlendikten bir yil sonra bebek istedik bi kaç ay denedik olmadı regllerimde kendimi bildim bileli düzensizdir bu sebeble dr gittim bi adet gecikmesinde gebelik yok neyse bi kac ay daha denedik yok.. Iyi bi dr gitmeye karar verdik esimle. Benden hormon testleri esimden sperm testi istedi dr, ve bizim surecte baslamis oldu yorucu zorlu... Once yumurta gelistirici hapla basladik 4ay boyunca serophene kullandim yine yok bizim velet :) tekrar gittik dr bu kez igne tedavisi catlatma iğnesi yumurta takibi yapcaz 3ay dedi yumurtalar buyuyup catlamasina ragmen yine yok bebis :) bu kez asilama deneme karartı aldik benim icin en zoru buydu asilamamda tutmadi yavas yavas tup bebege dogru gidiyorduk ki ben hsg cekilmek istedim dr gerek yok demesine ragmen cektirdim tupler acikti sukur dr hemen ikinci asilama istedi ben bu surecin beni yordugu yiprattigi icin ara vermek istedim. Dr m da 4ay ara verelim bu surede klomen ve duphaston kullan dedi hsg den sonra ikinci ay hamileydim... Benim surecimde boyle rabbim kimseyi bu yolda koymasin ben kavustum berat efeme ins darisi tum isteyenlereee....
KÜRLERIMIZ 1-) Soğan Kürü ;Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için
2-) İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanıbuzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.
3-) Çörekotu kürü
Bu kürü arkadaşımız günlük olarak yapiyordu isterseniz siz
12 günluk yapabilirsiniz. Bu kürü adetin 2 gününden itibaren yumurtlama gunune kadar sabahlari aç karnina ve akşam yemeğinden sonra yiyebilirsiniz..
gunluk olarak
1tatli kaşıği bal
1tatli kaşıği çörekotu ( toz halinde)
1tatli kaşıği tarçın
Bunlari karistirip gunluk olarak yiyoruz.
TopiğmizinGüzel Anneleri
ANNE DOĞUM TARIHI CİNSİYET PAZARTESİSEVMEZ 12-11-2013 ERKEK Loori 15-10-2013 ERKEK Nuarin - ERKEK miamore 4-11-2013 KIZ nikiyy 22-11-2013 KIZ Canommmm 24-11-2013 - Minel 24-11-2013 - wzx *kucakta* - ecceemmmm 27-12-2013 - Theona *kucakta* - Karamel 18-12-2013 - Zeynepnur 06-01-2014 ERKEK zuhalzerrin 17-01-2014 KIZ sebiaruz 25-10-2013 ERKEK Meltert 15-01-2014 - paposoner 08-10-2013 ERKEK buschy 31-12-2013 - yasakin cimcimesi 18-01-2014 ERKEK kutukutupense 02-02-2014 ERKEK Alpiinn 16-09-2013 KIZ y4zy4qmuru 25-10-2013 ERKEK beray 12-02-2012 - Emirkim 14-02-2014 - tatliebbi *kucakta* - bulbingul *kucakta* - Aysula *kucakta* 2.bebek Destin38 1-3-2014 ERKEK beninci 19-3-2014 KIZ Hamil 22-04-2014 ERKEK birgulum 14-04-2014 - kayra_bebek 27-03-2014 - HICRAN4242 25-07-2014 ERKEK buryuk 04-05-2014 KIZ Sercem89 16-08-2014 - ilhannaz 05-05-2014 KIZ Mariamelikem 02-10-2014 KIZ FundaEYLUL 05-10-2014 - Yasakhayal 17-02-2014 ERKEK Basa86 *kucakta* - monarossa 2-4-2014 -
[/tr][td] bulutefe [/td][td]-[/td][td]kiz[/td][td][/td][/tr]
Topiğimizin Güzel Anne Adaylari
@HAbibte [/td][td]-[/td][td]erkek[/td][/tr]
ANNE DOĞUM TARIHI CİNSİYET Berenimbo - - Shirine-alish - - Surrender - kiz Cimcim16 - - esmerim53 - Kiz @mersah22 - @EnHarbiKiz - - erkek @Ravzatugba - erkek
Kiscelerimizin Durumlari
Bu yoldabirbirimize destek olurkene cok samimi dostluk kurduk ins bu dostlugumuz sonsuza kadar sürer
- @Suwra35 --------→ beklemede
- @MELEKiim --------→ beklemede
- @EnHarbiKiz ---→ beklemede hamile.
- @EdAaaAaaAA --beklemede
- @esmerim53 ----→→ beklemede (hamile )
- @Berenimbo -→ 2. Bebek beklemede (hamile )
- @krizantem ---→ beklemede
- @kbr1905 --→ beklemede
- @caffein --→ beklemede
- @yamukprenses --→ beklemede
- @Enyalios ---->beklemede
Listemiz guncellenmistir
Listeyi bozgun gebertcem.sizi
oyy hiç de kıyamaz mış honkarım bizeee...Listemiz guncellenmistir
Listeyi bozgun gebertcem.sizi
niye bi işin mi varkiVakit gecmiy
Aciktimdaniye bi işin mi varki