Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy canm benm senin ağzından hep boyle bal damlıo yaa.. Sizinle konuşunca zaten içim rahatlıyo vlla..
Sen ne zaman istersen konuşuruz biz seninle canım benim, sen kötü şeyler getirme aklına ki bebeğin de rahat olsun. Annesi şimdi o minnacık yavrumuz sana sımsıkı tutundu allahın izniyle. Hatta içimden diyorum ki bizim zeynebimizin de çok tatlı bir oğlu olacak, oğlunu sağlıkla kucağına alıp büyütecek diyorum. Hadi annesi bak her gün sağ elini karnına koyup 141 kere salavat çek bi bebeğinin sağlıkla doğmasına yardımcı oluyor allahın izniyle canım benim

inşllh tubam inşllhh.. Aa evet salavat inşllh şifada olur bebeğime. Onu yapimm..
senin doğum hangi ay canm

off benm sıpa gelince bnde mi ole olcamm
uykumdan hayatta odun verememkii

Ah ah biz neler cektik ben çok derin uyurum 4 5 ayda anca alistim geceleri uyanmaya ondan önce hep mahmut uyandirirdi tabi emzirirken uyaya kaldigimda gum diye bir ses eymen yere düşmüş oluyordubende zorlandım ama şimdi alistim

hahaaaa ciddi misin. Desene benide aynı akıbet bekliyo.. Bakalım sıpa ne çekecek elimden

Vermem onların hepsi benim için bitaneler

Topigin ilk sayfasındaki listeyi gormedin mi ne kadar kizcemiz vardı.
Bu topik bol erkek bebek veriyor erkek isteyenler bu topige
ben kiz istiyorum ikinci bebegimi o yuzden bu topiki terktcemdoğum yapana kadar
Sende çocukta torunda çok fazla kız, azcık bize de versene o yavrulardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…