- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.321
off benm sıpa gelince bnde mi ole olcammEe benim adam ise gidiyor . Ona kahvaltı hazırla sonra eymenin bezini degstr kk da takl uyu yom saat 10 11 e kadar
bu topiğin bebişleri honkarın torunu oliyi iştteHay allah iyiliğini versin kız, torunun demekhönkarımm yaşlanmış
Sen ne zaman istersen konuşuruz biz seninle canım benim, sen kötü şeyler getirme aklına ki bebeğin de rahat olsun. Annesi şimdi o minnacık yavrumuz sana sımsıkı tutundu allahın izniyle. Hatta içimden diyorum ki bizim zeynebimizin de çok tatlı bir oğlu olacak, oğlunu sağlıkla kucağına alıp büyütecek diyorum. Hadi annesi bak her gün sağ elini karnına koyup 141 kere salavat çek bi bebeğinin sağlıkla doğmasına yardımcı oluyor allahın izniyle canım benimayy canm benm senin ağzından hep boyle bal damlıo yaa.. Sizinle konuşunca zaten içim rahatlıyo vlla..
Senin sıpan gelsin bak daha nelerden ödün vereceksin senoff benm sıpa gelince bnde mi ole olcamm
uykumdan hayatta odun verememkii
Hay allah iyiliğini versin kız, torunun demekhönkarımm yaşlanmış
Vaaaay o zaman hönkarımma sonsuz saygı ve selamlarbu topiğin bebişleri honkarın torunu oliyi iştte
inşllh tubam inşllhh.. Aa evet salavat inşllh şifada olur bebeğime. Onu yapimm..Sen ne zaman istersen konuşuruz biz seninle canım benim, sen kötü şeyler getirme aklına ki bebeğin de rahat olsun. Annesi şimdi o minnacık yavrumuz sana sımsıkı tutundu allahın izniyle. Hatta içimden diyorum ki bizim zeynebimizin de çok tatlı bir oğlu olacak, oğlunu sağlıkla kucağına alıp büyütecek diyorum. Hadi annesi bak her gün sağ elini karnına koyup 141 kere salavat çek bi bebeğinin sağlıkla doğmasına yardımcı oluyor allahın izniyle canım benim
Degistirim mi yaniiAna sanki konuşmuy hiç benle hal hatır soruybencede efecikim.olmuy çok yazan sanki erkek gibi
Sende çocukta torunda çok fazla kız, azcık bize de versene o yavrulardanTabi kızım :) bu tobikin anenesiyim
Yap canım benim :) Allah nasip ederse Mart'ta olacak doğum canım beniminşllh tubam inşllhh.. Aa evet salavat inşllh şifada olur bebeğime. Onu yapimm..
senin doğum hangi ay canm
oylemi , çok yok aramızda o zamn. Rabbim naasib ederse bbnmde temmuzYap canım benim :) Allah nasip ederse Mart'ta olacak doğum canım benim
off benm sıpa gelince bnde mi ole olcamm
uykumdan hayatta odun verememkii
Ah ah biz neler cektikben çok derin uyurum 4 5 ayda anca alistim geceleri uyanmaya ondan önce hep mahmut uyandirirdi tabi emzirirken uyaya kaldigimda gum diye bir ses eymen yere düşmüş oluyordu bende zorlandım ama şimdi alistim
Evet canım benim çok yokmuş aramızda bebişleri beraber büyütürüz :)oylemi , çok yok aramızda o zamn. Rabbim naasib ederse bbnmde temmuz
inşllhh rabbimin izniyle.. Seninde ilk bebek değil miEvet canım benim çok yokmuş aramızda bebişleri beraber büyütürüz :)
Amin amin binlerce kez amin. Evet canım benim ilk bebeğim olacak allahın izniyleinşllhh rabbimin izniyle.. Seninde ilk bebek değil mi
Sende çocukta torunda çok fazla kız, azcık bize de versene o yavrulardan
Igdirin i simi istanbulun i simi hangiyle baslicak hahahh"ICRANIM " yap
Vermem onların hepsi benim için bitaneler
Topigin ilk sayfasındaki listeyi gormedin mi ne kadar kizcemiz vardı.
Bu topik bol erkek bebek veriyorerkek isteyenler bu topige
ben kiz istiyorum ikinci bebegimi o yuzden bu topiki terktcemdoğum yapana kadar