- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.301
Ana sanki konuşmuy hiç benle hal hatır soruybencede efecikim.olmuy çok yazan sanki erkek gibi
Olsun görsen de adımı etiketle bir kere hönkarımmSeni görüyorum bir kere
Olsun görsen de adımı etiketle bir kere hönkarımm
Oooo hem yavru hem kuş oldum çok güzelTamam etiketlerim yavru kusum
Oooo hem yavru hem kuş oldum çok güzel
Oy çok hoşuma gitti Hamzam demen canım benim ya
Muck hamzamin annesi
kız daha kargalar şeyini etmemiş, bu saatte neye kalktınGünaydın kiscelerim♡
nasılsınız ne ediysiniz bakim
@HAbibte mmm pasamiz nasıl
Shirine-alish Guzum Belki Bu Kontrolde Değil de diğer kontrolde duyabilirsin guzumuzun kalbini
Aha yeni taze şeker tatlımı tatlı annecik gelmişkız daha kargalar şeyini etmemiş, bu saatte neye kalktın
Aha yeni taze şeker tatlımı tatlı annecik gelmiş
Canım benim ya bak hiç tedirgin olma bende bundan önce düşük yaptım, bu bebeğime hamile kaldım çok korktum yine aynı şeyler olursa, ya kalp atışlarını duymasam dedim hep korktum ama inan kendime de bebeğime de kötülük etmişim. Kalbin ferah olsun hiç kötü şeyler düşünme bak sana hep dua ediyorum hayırlısıyla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim diyorum, senin o güzel gönlün rahat olsun, ferah olsun bebeğim benim , ben canı gönülden söylüyorum ki sen yavrunu hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah canım benimaha kendime arkideş buldum .. Dostum sen tecrubelisin artık beni rahatlat biraz, çok tedrginim
Canım benim ya Rabbim şifa versin, canının acısını Hemencecik hafifletsin (amin)İğnemi vurundum, çok canım acıyoooo
geçti hemncecik şukur.. İlk yarım saat suruyo acısı.. Ama şimdi daha çok dayanabiliyorum acısına, alıltım galiba...Canım benim ya Rabbim şifa versin, canının acısını Hemencecik hafifletsin (amin)
Tabiki hamzam diyecem o benim torunum sonuçta ♡ yerim onun minnak elleriniOy çok hoşuma gitti Hamzam demen canım benim yaçok çok çok öpüyoruuuum seni caaaaannnımmm hönkarımm
ayy canm benm senin ağzından hep boyle bal damlıo yaa.. Sizinle konuşunca zaten içim rahatlıyo vlla..Canım benim ya bak hiç tedirgin olma bende bundan önce düşük yaptım, bu bebeğime hamile kaldım çok korktum yine aynı şeyler olursa, ya kalp atışlarını duymasam dedim hep korktum ama inan kendime de bebeğime de kötülük etmişim. Kalbin ferah olsun hiç kötü şeyler düşünme bak sana hep dua ediyorum hayırlısıyla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim diyorum, senin o güzel gönlün rahat olsun, ferah olsun bebeğim benim , ben canı gönülden söylüyorum ki sen yavrunu hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah canım benim
kız daha kargalar şeyini etmemiş, bu saatte neye kalktın
Hay allah iyiliğini versin kız, torunun demekRab
Tabiki hamzam diyecem o benim torunum sonuçta ♡ yerim onun minnak ellerini