- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.181
İcranim daha mama kaşığı mi kullanın yawKasik dedigim.mama kasigi arbim he yemek kasigi ne sanma
Yupiii şükürler olsun vala senin girdim tooikeburdayım yasakımm.. Çok şukur şuan herşy yolunda. İğnelerede başladım hemde kendim yapıyorum..
ama çok yakıyo ilaç yasakım yaa
Haha oynaya bak
Takvimini yesinler
aynen yasakım aynen.. Bebişim yaşasında gerisi onmli değil. Gunde bi defa oda oğle yapıom iğnemi kuzum... Ama kalp atışını duymayana kadar rahatlamicam galibaYupiii şükürler olsun vala senin girdim tooikeyakiyo olsun zeynepim kuzucugun maması diye dusun bu öğün mu yapin
aynen ole yasakım vallaha kan çektiydi ilk goruşteZeynepim pihtidasim benimmmmYaw İLK GÖRDÜm kan mi çekti pıhtılaşma kanı galiba peşinden e düştüm oselden mesac attım bize gel diye takip ettim ana konuştukça aynı sorunumuz olduğunu orendim rabbim karsilastirdi bizi
tabi , yakında bebişimin tontik yanaklarını yiceksin
Takvimini yesinler
tabi , yakında bebişimin tontik yanaklarını yiceksin
Zeynepim aynı saatte yap unutma saatini gecirmeaynen yasakım aynen.. Bebişim yaşasında gerisi onmli değil. Gunde bi defa oda oğle yapıom iğnemi kuzum... Ama kalp atışını duymayana kadar rahatlamicam galiba
Enlerde 6 dalda sizlerleyim
ayıb ediyosun, bugun gidip istifamı verecemIns zeynebim çok mutlu oldumçalışmayı ne zaman bırakacaksın?
ayıb ediyosun, bugun gidip istifamı verecemhiç zamn kaybeder miyim
saati onmli demi. Bn oğlen 13.30 diye belirledim. O saati kaçırmam inşllhZeynepim aynı saatte yap unutma saatini gecirmeİNŞ kalbinide DUYCaN findigin
hangi dalmış bakimmEnlerde 6 dalda sizlerleyim
ben uzerime alabilirim o gunaydını sanırımGünaydın desem erken kalkanlara biraz hakaret gibi olacak tunaydinnnnnnn