- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.621
Oda iyiymis bende hamile kalayim diye depisiyom. Kasiklarm agriyo bnm yaAy ben sevmem.hiç dolaşmasını evde
Sagol valla .d ne kadar çifte korunsakda insan korkuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda iyiymis bende hamile kalayim diye depisiyom. Kasiklarm agriyo bnm yaAy ben sevmem.hiç dolaşmasını evde
Sagol valla .d ne kadar çifte korunsakda insan korkuyor
Oda iyiymis bende hamile kalayim diye depisiyom. Kasiklarm agriyo bnm ya
Lcimcimegfb hayirlisi olsun yas kacki senin
cimcimegfb ohho daha erken yaparsin. Allah bagislasin. Benimde 28 aylik ve 14 aylik 2 kizim var
Bende irkek istiyorum ama kiz olursa cope atmam. Adamin basini yerizOh maşallah bende kiz istiyorum♡ ikinciyi
Ay cirkefff. Haklilarmis tuzak kurdu resmen. Sen demedin mi gozun var bende bi kere darz bile diilsinnCimcimem Kufi benden çocuğu olsun istiyomus
Ya bizim cocumuzzzz ne olcaaaakkkCimcimem Kufi benden çocuğu olsun istiyomus
Kızım sen demedin mi 3. Çocuğumu senden yapmak istiyorum diyeeee???? darzımı da gısganmaaAy cirkefff. Haklilarmis tuzak kurdu resmen. Sen demedin mi gozun var bende bi kere darz bile diilsinn
Bizim cocugumuz yolda geliyo margam sen rahat olYa bizim cocumuzzzz ne olcaaaakkk
Sen dedin gozun var bende bende eapri olsun diyee he var dedim. Ne bilim ciddiye alacagini. Aman oglan olursada sana benzemesin evde kalir. Dogustan kismetsiz olur sevilme bileKızım sen demedin mi 3. Çocuğumu senden yapmak istiyorum diyeeee???? darzımı da gısganmaa
Bizim cocugumuz yolda geliyo margam sen rahat ol
Hadi hadi insanin fikri neyse zikri odur,agzindan kaçtı bana olan hayranligin utanma gizzz yabanci mi var surdaaSen dedin gozun var bende bende eapri olsun diyee he var dedim. Ne bilim ciddiye alacagini. Aman oglan olursada sana benzemesin evde kalir. Dogustan kismetsiz olur sevilme bile