Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ciks sadece kore tarihi dizisi izliyorum:KK70: bide mahmutla bilim kurgu onun haricinde tv yi acmam hic :KK70: sadece haber kanalları açık olur :KK70:
Bizim evde tv yi kaldırdık herkes netin başında :KK53: izleseydin önerceğim diziler olcaktııı bazen film izlemek sarıyor ama uzun film izlemeyi hiç sevmiyorum böyle sonunu bekliyorum saçma bitiyor zaman kaybı olarak görüyorum ayar oluyorum ya:KK53:

Bizim evde tv yi kaldırdık herkes netin başında :KK53: izleseydin önerceğim diziler olcaktııı bazen film izlemek sarıyor ama uzun film izlemeyi hiç sevmiyorum böyle sonunu bekliyorum saçma bitiyor zaman kaybı olarak görüyorum ayar oluyorum ya:KK53:

Neyse ben uyumaya kaçar muck

Ya kizlar benim yimirtam catladi yani akinti goremedim ama ovulasyon testi silik cikti o sebeple ama basladigi gunden beri hala bugunde kasik ve goguslerim agriyor yumurtanin etkisimi acaba? Catladiktan sonra 2 3 gun daha surebiliyormua ondan mi?

Yok erken yatmiyoruz normalde 11 12 gibi yatisimiz. Ama ben dun erken yattim canim skkndi kizlarda yatmisti yattim bende. O hep dolanir gece evde. Sabahta kizlar kalkinca mecbur kalkiyorum

X