- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.601
Çok nadir senede 1 yada 2 kere desem yeri
Geç cevap vermenden anladım gözlerinin gittiğinii hadi bakalım tatlı uykular.. görüşürüz yarın :))peki
nysemm vllaha gozlerim gitti gidck. Bn uyuyorum kuzucuk. Çook optumm
margam benm gozler şimdiden gidio bakalım ne kadsr dayancam. cimcimegfb kız gelsene nireye gittin...
bu arada hadi inşallahı izledin mi. Ben azonce izledim. Çok komik yaa
Ya benim izlediğim filmler genelde bilim kurgudur
Yenilerden şu labirentin 1inide 2 sinide izlemeni tavsiye ederim kuralsız mı ne birde o vardı ama bu filmleri müthiş olarak görmüyorummVar mi tavsiye edecegin müthiş bir bilim kurgu ?
Yenilerden şu labirentin 1inide 2 sinide izlemeni tavsiye ederim kuralsız mı ne birde o vardı ama bu filmleri müthiş olarak görmüyorummbunlarıda izlemişindir zatenn :))
ımmm peki dizi izler misin sen yabancı diziIzledik.onları ya . Su marsliyi merak.ediyorum
ımmm peki dizi izler misin sen yabancı dizi
Bizim evde tv yi kaldırdık herkes netin başındaCiks sadece kore tarihi dizisi izliyorumbide mahmutla bilim kurgu onun haricinde tv yi acmam hic sadece haber kanalları açık olur
Bizim evde tv yi kaldırdık herkes netin başındaizleseydin önerceğim diziler olcaktııı bazen film izlemek sarıyor ama uzun film izlemeyi hiç sevmiyorum böyle sonunu bekliyorum saçma bitiyor zaman kaybı olarak görüyorum ayar oluyorum ya
görüşürüz fıstıkNeyse ben uyumaya kaçar muck
Yuh suan pireler ucuyor cogunuzda. Ben dun hicbisey yapmadim saat 7 de zibardim. Ne cok yazmisiniz
Hayirli olsunOh be adet oldum
Yok erken yatmiyoruz normalde 11 12 gibi yatisimiz. Ama ben dun erken yattim canim skkndi kizlarda yatmisti yattim bende. O hep dolanir gece evde. Sabahta kizlar kalkinca mecbur kalkiyorum
Hayirli olsun