- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.521
Eski yazilara bakman yillarimi alir bacilar. Valla Y yasakhayal e sorayimda o nerede acep tik yok.Ay feci utandimmmmm25: ya sen benim eski halimi bilmiosun tabi yukarda yazdim.bak.nazarnura eskiden oyleydim simdi libidom cok yuksek haha inanmiosan Y yasakhayal e sor o cok iyi bilio abacurdan nasi nefret ettigimi
25 ay tiksindin hep kose bucak kactim abacurdan hahaa erifle dovustum baha.e ettim yakmafim hahaa ama ne safmisim yeni gosum acildi hahaa iyki var abacur yakmadigim gunlerin acisini cikariom
Yok kuzum hamilelikte 9 ay abacur ne bilmedim sonra bebe oldu simdi 16 aylik abacura firsat yoktu bide icimden gelmiydi hic haha yeni yeni duzelio hersey abacur iskence gibi geliydi bu surecte
Eski yazilara bakman yillarimi alir bacilar. Valla Y yasakhayal e sorayimda o nerede acep tik yok.midem bulaniyo benim ya tansiyonumda dusmus 9a 5. Acep icerimde noluyo
Onlari okudumda daha eskilerden bahsettim. Hani fransiz kaldigim mevzular. Insallah bundan sonra kalmicamAha buldum al oku yaw yasakimin kusenin nisani vardi hazirlik yapiodur
Bukrem bi tuzlu ayran ic
Marahlanma tum fransiz kaldigin seyeri ogretirim ben sanaOnlari okudumda daha eskilerden bahsettim. Hani fransiz kaldigim mevzular. Insallah bundan sonra kalmicambende inadina tatli yiyom abur cubur falan cocuk gibi basimda agriyo herifte bi gelemedi pertim cikmadan bitse su is
WoooowwwwwwwwwwwwYa simdi benimkini aradim eve gelsin diye adam dediki sana bi surprizim var. Bende dedimki hamile oldugumu diyemessin olsam ben bilirimoda yok dedim soylemem. Soyle ben catlarim dedim. Aoylenecek isey degil aksama gelince gosteririm dedi ay yarildim
Masallahsana iki beben va27 yasindayim 2 kizim var. Bukre ve vera. Aslen gumushaneliyim dogma buyume istanbul ama evlendim suan gumushanede yasiyorumsaygilar sevgiler
Valla benim heryerim yiyo. 3.yu istiyorum hatta ikiz istiyorum ama zor cok zor tesisler izin verir mi bilmem
Ver gazi ver gazi
Yemek yedimmmm.simdu soda.iciyorummm gegirmeler falan rahatlatiyorBurdayim.habibtemmm: noruyon
Ohh misYemek yedimmmm.simdu soda.iciyorummm gegirmeler falan rahatlatiyor
Amin insssssssssBen de 1.5 yillik evliyim. Insallah allah bana da en yakin zamanda bir bebis nasib eder.