- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #158.301
Dışarı cikariyom harbicanim..tabi şu doru hep ben ilgileniyom..gerçi bazısı ben bakiyom baba geldimi sarilir beni unutur diyo ama bizde o durum yok.Napsin çocuk yasakim sürekli seni görüyor,ilgilisin,üzerine titriyosun sevgini hissediyo o yüzden de sana baglaniyo. Çok sık dışarı da çıkamıyo hep evde yavrum sende tamamliyo ihtiyacı olan herşeyi
Hoşgeldinben bilmiyordum yasak oldugunuburdayım burda ama genede
Hoşgeldinne yasakmis ki niye uzaklastirildin
Hani sadece nokta yapınca yanlış anlasilmis sohbet etmiycek ne diyehosbulduk cnmm nokta koymam yalnısmıs sanırım
Habibtem ben değil emir bagiriyoAlamanyada cocuklara bagirmak ne zormuss orda kafayi yerdim sanirim allah sabir versin yasakimmm
He bak oda tutmuyo bakmak önemli değil çocun karakteri bence...memnunum ama bana düşkün olmasından acayip hava.oluyo haha anne anne dedikceYasakimmmm erkek cocuk anasina bagli olurrr..kiz cocugu babasinaaa...nazirem babasi geldimi beni unutur babasiyla u
Oynar arkaaindan aglar ckk baglidir..yine benden baskasini gormuyor..arbim.bana ilgisiz mi demek istediben dovuyorum vallahi cok.abartarak degil eline poposuna vuruyorum biraz heybetim.olsun
Hahahaha ah emirim ah nerden ogrendin bu yaramazliklari...kucuk cocuk idarw etsinler allah allah ne yapalimm hiperaktif bir cocuk kimse birsey diyemezzz benim.emirimeHabibtem ben değil emir bagiriyoistediği olmayınca bide çok kosuyo evde hiç yurumezki hani onlarada hak veriyom ama napim daha küçük uyarıyı çok takmiyo cezayı anlamiyo
Bi kaç kere ettiyse yeterli habibtem bide sen erken hissettin he..ben 21 haftada hissettmistim ilk tekneyiBugun oglum pek.hareket etmedi korkuuorummm aslindaaa
Avani yesinlerrr habibtemmm...bende turkiyeye gidince insallah aglar surekli baanaa da kaynanama ve kucuk gerizekali gorumcelere gitmezHe bak oda tutmuyo bakmak önemli değil çocun karakteri bence...memnunum ama bana düşkün olmasından acayip hava.oluyo haha anne anne dedikce
Hissettim.bugunde ama cok azz..sanirim emir gibi bir bebe geliyorrrBi kaç kere ettiyse yeterli habibtem bide sen erken hissettin he..ben 21 haftada hissettmistim ilk tekneyiemir acayip tembel bi bebek ti karinda . Ana bi çıktı ortalığı yıkan hiç oturmaya bi oğlan oldu
Bu ara ses etmiy komşular şikayette bisry cikmayacagini anladı lar galibaHahahaha ah emirim ah nerden ogrendin bu yaramazliklari...kucuk cocuk idarw etsinler allah allah ne yapalimm hiperaktif bir cocuk kimse birsey diyemezzz benim.emirime
Haha gulme cidden bişey diyimmi karinda tembel bi bebeye çıkınca acayip oluyolar test ettim emirle sen sessiz durandan korkHissettim.bugunde ama cok azz..sanirim emir gibi bir bebe geliyorrrcok gulduk aana basimizaa gelecek
Haha ins benimki gitmiy ne dede ne babaanne ne halaAvani yesinlerrr habibtemmm...bende turkiyeye gidince insallah aglar surekli baanaa da kaynanama ve kucuk gerizekali gorumcelere gitmez
Insallah benimkilerde gitmezzz teyzeye gitsin dayiya dedemizeee ama digerlerineee takmasinHaha ins benimki gitmiy ne dede ne babaanne ne hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?