- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #158.281
Sagol guzummmEnHarbiKiz imm canim cigerimm oglusumuz oluyomus galiba hayirlisi olsun
bide bisilee demis dr arbim sen temkinli ol ins hersey gusel olacak tedbir bizden takdir allahtan
Biz de seni çok özledik icranimmAbacurci gosellernoruyonuz
Cok mohum islerim vaa gelemiom
Sizi cok ozledim
Aaa ne kaa güzelmişşIyi ne olsun ayni seylerr uyu uyan twmizlkk.yap yemek yap camasie yikaaa..
Mohim leri hallet boş ver burayıAbacurci gosellernoruyonuz
Cok mohum islerim vaa gelemiom
Sizi cok ozledim
Haha doru uykusuzum yaw aylardirHabibtem.5 aylikim.zaten ahh matematigi de yok
Yaw aslında emir yalnız çok sıkılıyor ıy olur bi kardes ama habibtem uyutmak sorun halen bizde..inanirmisin 10 saat emir bacamin ustunde başka şekil.uyumuyo..hamile olsam Nadi ole oturarak uyuycam bilmiyorum..babayı da istemiyo illa benim bacamda minder de uyuycakBazen huysuz olabiliyorummm yasakimmmm sende birtane yaptaaa gorelim.senii ben buyuturum 2.yi siz daha kucukler yoruyor dersinizz bende keyfimw bakarimm ohhh
Yasakimm.ayakindami salliyorsun emiri..tek.basina uysuun hemen poposunu isiririm haaa..sana cok.bagliyken ikinci bebisi kiskanmayacam.mi emirim..Yaw aslında emir yalnız çok sıkılıyor ıy olur bi kardes ama habibtem uyutmak sorun halen bizde..inanirmisin 10 saat emir bacamin ustunde başka şekil.uyumuyo..hamile olsam Nadi ole oturarak uyuycam bilmiyorum..babayı da istemiyo illa benim bacamda minder de uyuycakaslında istiyorum yaşta gecmeden ama kararsizim
Merhaba,hormonal bir durum olabilir. Yumurtlama dönemlerinde de hızlı çıkabiliyormus sizin o döneme denk geldiyse hızlı çıkmış olabilir.Kızlar konu açtım ama henüz yanıt gelmedi buraya yaziyim dedim. Ekim 25 inde reglim bitti ve kasimin 1 inde agda kullandım normalde 27 28 gün gider hemen çıkmaz ama 1 inde agda kullandım 8 gün sonra çıkmaya başladı bana garip geldi normalde bir ay çıkmayan tüyler 8 gün sonra çıktı sizce hormonal bi sorun olabilir mi yaşayan varmı bi yardimci olun doktora gitmelimiyim bebek istediğim için ağrı kesici bile kullanmiyorumki hormonlarim bozulmasın diye
Benmde ayni valla napak habibtem
EnHarbiKiz neresi guzel.yaaaaa
Koca delikanlı oldu hala ana kacağı mi istiyo işin zormus yasakimYaw aslında emir yalnız çok sıkılıyor ıy olur bi kardes ama habibtem uyutmak sorun halen bizde..inanirmisin 10 saat emir bacamin ustunde başka şekil.uyumuyo..hamile olsam Nadi ole oturarak uyuycam bilmiyorum..babayı da istemiyo illa benim bacamda minder de uyuycakaslında istiyorum yaşta gecmeden ama kararsizim
İnanma gelmemek için bahane ediy
Sağol kuzum öyle olabilir diye düşündüm ama hiç olmazdı isteMerhaba,hormonal bir durum olabilir. Yumurtlama dönemlerinde de hızlı çıkabiliyormus sizin o döneme denk geldiyse hızlı çıkmış olabilir.
Habibtem bilin bizim komsular sorunu var eğitim veremiyom.emirin hırsı sınırı anlatılmaz yasanirYasakimm.ayakindami salliyorsun emiri..tek.basina uysuun hemen poposunu isiririm haaa..sana cok.bagliyken ikinci bebisi kiskanmayacam.mi emirim..uyku sorununu halletmeye bak habibtem..daha wc egitimi var...ben daha veremedim ama.bezini cikariyor istemiyor kendiliginden..ama wcyw gidelim de demiyorrr delirtti beni
Cok düşkün bana harbicanim...inanılmaz biçimde...babaya ole degil..mesala ben kizim gelir öper sarilir cici anne der baba kizsin bi gün boyunca oturmaz yanına gitmez.. 4 gün önce babasi dedesi gile götürdü..aglamis anne diye sayiklamis kimsenin kucağına gitmemis..herif yarım saat içinde geri getirdiKoca delikanlı oldu hala ana kacağı mi istiyo işin zormus yasakim
Napsin çocuk yasakim sürekli seni görüyor,ilgilisin,üzerine titriyosun sevgini hissediyo o yüzden de sana baglaniyo. Çok sık dışarı da çıkamıyo hep evde yavrum sende tamamliyo ihtiyacı olan herşeyiCok düşkün bana harbicanim...inanılmaz biçimde...babaya ole degil..mesala ben kizim gelir öper sarilir cici anne der baba kizsin bi gün boyunca oturmaz yanına gitmez.. 4 gün önce babasi dedesi gile götürdü..aglamis anne diye sayiklamis kimsenin kucağına gitmemis..herif yarım saat içinde geri getirdi50 KERE ANNE DEDİ GALİba diyo
ben bilmiyordum yasak oldugunuTüh yaw mapisa gitmissin geçmiş olsunDaha hic tanisamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?