Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Geçmiş olsun canım benim, pozitif düşün, bol bol dua et yer gök dua ile değilmi: )
Kocaman öpüyorum seni: ***
Banada doktorum yakınlarda şeker yuklemesi yaptı şekerim biraz yüksek çıktı, gerçi doktoruma göre çok yüksek ve de şeker hastası olabilirmişim, çok üzüldüm ilk etapta bunu duyunca, ama sonradan hem alıştım hemde hamilelikte şeker yukselebilir hemen korkma denildi ondan daha rahatım şuan.
Sende gerekirse hep yatarsın, nasıl olsa geçici bir süre hamilelik.

Ayy meyroşumm sağol kuzumm dua etmekten baska yapacak bişey yok zaten,tedavisi de yok. Rabbim ne yazdiysa onu yaşayacağız. Sana da çok geçmiş olsun,inşallah bir sorun cikmaz tatlim

Gecmissss olsun arbimmmmm otur dinlennnnn..birsey yapmaaa...tahminlerimde.ilk kez yanildimmm.neyseeeee kuzum.benimmm sagliklaaa gelir oglusun insallah

Yasakimmmmm.hayir bulanti kusmalar daha gecmediiiii
Sağol habibtem zaten hep yatıyorum yaptığım bişey yok aminnn inşallah

Sağol habibtem zaten hep yatıyorum yaptığım bişey yok aminnn inşallah
Zaten gereğini yapın harbicanim hic sıkıntı yapma yukarı çıkar bence ufak çünkü dağa yaw bence doktor abartmis daha 12 haftalik bebe..ama sen temkini elden bırakma sadece dinlen..korkma hiç..ins bişey çık olmuycak.

Insallah çıkar,doktor çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Netten baktim Genelde 20. Haftadan sonra bu sorun ortaya cikiyormus,erken haftalarda tespit edilmişse eşin yukarı çıkma ihtimali düşükmüş...

Insallah çıkar,doktor çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Netten baktim Genelde 20. Haftadan sonra bu sorun ortaya cikiyormus,erken haftalarda tespit edilmişse eşin yukarı çıkma ihtimali düşükmüş...
Bekleyelim bakalım harbicanim..bende Küçüklerin yer değiştirdiğini duydum hep.burda çok arkadaşın hep 24 haftaya kadar yukarı cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…