- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #158.221
Iyi olmaya çalışıyorum canm. Bebegin eşi rahim agzina çok yakınmış,kanama olabilir yaticaksin dinleneceksin dedi. Insallah birsey olmaz melegime dua edin... büyük ihtimalle erkek dedi 16. Haftadan sonra net bir şey söylerim dedi
Ayy meyroşumm sağol kuzummGeçmiş olsun canım benim, pozitif düşün, bol bol dua et yer gök dua ile değilmi: )
Kocaman öpüyorum seni: ***
Banada doktorum yakınlarda şeker yuklemesi yaptı şekerim biraz yüksek çıktı, gerçi doktoruma göre çok yüksek ve de şeker hastası olabilirmişim, çok üzüldüm ilk etapta bunu duyunca, ama sonradan hem alıştım hemde hamilelikte şeker yukselebilir hemen korkma denildi ondan daha rahatım şuan.
Sende gerekirse hep yatarsın, nasıl olsa geçici bir süre hamilelik.
Sağol habibtem zaten hep yatıyorum yaptığım bişey yokGecmissss olsun arbimmmmm otur dinlennnnn..birsey yapmaaa...tahminlerimde.ilk kez yanildimmm.neyseeeee kuzum.benimmm sagliklaaa gelir oglusun insallah
Yasakimmmmm.hayir bulanti kusmalar daha gecmediiiii
Zaten gereğini yapın harbicanim hic sıkıntı yapma yukarı çıkar bence ufak çünkü dağa yaw bence doktor abartmis daha 12 haftalik bebe..ama sen temkini elden bırakma sadece dinlen..korkma hiç..ins bişey çık olmuycak.Sağol habibtem zaten hep yatıyorum yaptığım bişey yokaminnn inşallah
Abow uzun sürdü yawGecmissss olsun arbimmmmm otur dinlennnnn..birsey yapmaaa...tahminlerimde.ilk kez yanildimmm.neyseeeee kuzum.benimmm sagliklaaa gelir oglusun insallah
Yasakimmmmm.hayir bulanti kusmalar daha gecmediiiii
Bazı dr felaket tellali oluyo..Insallah yasakim ya korkuttu salak doktor benievet ogluş geliyorrr
Insallah çıkar,doktor çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Netten baktim Genelde 20. Haftadan sonra bu sorun ortaya cikiyormus,erken haftalarda tespit edilmişse eşin yukarı çıkma ihtimali düşükmüş...Zaten gereğini yapın harbicanim hic sıkıntı yapma yukarı çıkar bence ufak çünkü dağa yaw bence doktor abartmis daha 12 haftalik bebe..ama sen temkini elden bırakma sadece dinlen..korkma hiç..ins bişey çık olmuycak.
Kız zaten işten çıktım ya 7/24 yatıyorum evde yaptığım bişey yok kiBazı dr felaket tellali oluyo..sen keyfine bak yorulma ayakta çok durma yeterli
Tüh yaw mapisa gitmissin geçmiş olsunDaha hic tanisamadan
Kim kız ooBen dün bildirmistim banlanmis
NiyekiBen dün bildirmistim banlanmis
Hayın CimcimeeeArkadaşımı şikayet etmis
Bekleyelim bakalım harbicanim..bende Küçüklerin yer değiştirdiğini duydum hep.burda çok arkadaşın hep 24 haftaya kadar yukarı cikmistiInsallah çıkar,doktor çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Netten baktim Genelde 20. Haftadan sonra bu sorun ortaya cikiyormus,erken haftalarda tespit edilmişse eşin yukarı çıkma ihtimali düşükmüş...
Iy biliy o görevi gisgandi zaarHayın Cimcimeee
Aman ne şüphesi ne var dursaydi burdaYaw suphelendim ne var alalabak suphelerimde doğru çıktı
Vala ne yalan diyim bende şüphe ettimdeJigola serdar gbi
Vala ne yalan diyim bende şüphe ettimdeumursamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?