- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.841
çekmedim o tadı alamadım bir
Ciddi olamazsin ya inekmiydin yoksa sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çekmedim o tadı alamadım bir
öğretmen sürekli gel git yapıyordu nasıl yapabilirdim yakalanma korkusu varken içimde inek değildim ama tembelde değildimCiddi olamazsin ya inekmiydin yoksa sen
öğretmen sürekli gel git yapıyordu nasıl yapabilirdim yakalanma korkusu varken içimde inek değildim ama tembelde değildim
yaramaz öğrenci eskiye dönsede zaman yaramazlık etsem konuşmazdımda hiç ay ne uyuz tipmişim ben vallahi yaHeycani orada yan sinifa msj atardim oradan dogru cvbler gelirdi vay anasina len ne fenaymissim
yaramaz öğrenci eskiye dönsede zaman yaramazlık etsem konuşmazdımda hiç ay ne uyuz tipmişim ben vallahi ya
ne kadar çalışkanmışsın kız 11 zayıf buçuklu niye bıraktın düz hesap 20 etseydin onuBiz ona pisirik ogrenci deriz kiz marifet degilde haylaz oldu mu surdan anla . Lise 3 te 15 ders var 11 zayif 5 i 0 6 si 1 19,5 gunde devamsizligim vardi
ne kadar çalışkanmışsın kız 11 zayıf buçuklu niye bıraktın düz hesap 20 etseydin onu
Çalışıyorum yorgunluktan hiç bişey ypamıyorm cimcimem. NasılsınKiz sen nerdesin
Çalışıyorum yorgunluktan hiç bişey ypamıyorm cimcimem. Nasılsın
Bende cok özledim sizi kuzum.Cok yuklenme kendine ya ozledik vallaha .
Nasil olayim cnm kk da takilmaca , sen ne durumdasin neler var neler yok bakayim
Bende cok özledim sizi kuzum.
Aynı iste bildigin gibi. Benim o eski durumda da bi gelişme var. Sanırım ayrılmıslar
Bilmiyorum. Gerçi emin de değilim facebooktan isimlerini silmişler nişan resimlrini falan kaldırmışlar.Nieee kine
Bilmiyorum. Gerçi emin de değilim facebooktan isimlerini silmişler nişan resimlrini falan kaldırmışlar.
Aynen cimcimem emin değilim ama belki ayrılmamışlardr. Bugün olmassa yarın olur elbet bigün çıkar acısıAyy nasil merk ettim bak simdi rabbimin adaleti iste guzum ,
Aynen cimcimem emin değilim ama belki ayrılmamışlardr. Bugün olmassa yarın olur elbet bigün çıkar acısı
Yaslandigini kabul ediyon yaniiAynen bizlere torun vericeksiniz
yok kuzum aynı tas aynı hamamOyle tabiki , sen de yok mu bisiler daha