- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.781
iim bende allaha şükürIyiyim allaha şükür teşekkür ederim :) sen nasılsın
burası bebek bekleyenlerin yeri değil mi Harikam bizim işimiz yok burada
fark eder mi bebek topiği işte bizim bebekle işimiz yok şimdilikolsun cimcimemin yeri bura hönkar duymasın
olacağı zaman geliriz HarikamBenim de bebeğim olucak bir günhaklısın perim
Inşallah perimolacağı zaman geliriz Harikam
aman gelme bende bidaha böle jestler yapmam hıh yazdıklarıma deilde topiğin bebek olmasına takıl sen!olacağı zaman geliriz Harikam
bebeğim benim sen çağırırsında gelmem mi ben sadece burası benim geleceğim bir yer değil dedim trip atma kuzum hemenaman gelme bende bidaha böle jestler yapmam hıh yazdıklarıma deilde topiğin bebek olmasına takıl sen!
gelicen yer olmaya bilir sanki millet bebek yapmaya girio burayabebeğim benim sen çağırırsında gelmem mi ben sadece burası benim geleceğim bir yer değil dedim trip atma kuzum hemen
bekar bebek beklemeyen olduğunu sanmam topiğin amacı belligelicen yer olmaya bilir sanki millet bebek yapmaya girio buraya
aman neyse gel geyiğebekar bebek beklemeyen olduğunu sanmam topiğin amacı belli
Benim bura afet yeri
Yangında var depremde hangisini anlatayım ki
Kimmiş beni söndürecek
Ateşim dinsin diye okyanusa sığınamam ki
Sarılırım sarılırım bırakmam
Çağırırım çağırırım daha da sensiz yatmam
Olmazsan olmaz büyümez çiçeklerim
Toprağım havalanmaz kurur gider bahçelerim
Ah başıma gelen benim
Aşk oyun ben oyuncak
Söyle emrine amedeyim
Kimmiş beni susturacak
Duysun be dağlar taşlar
Çok seviyorum demiş miydim
Sarılırım sarılırım bırakmam
Çağırırım çağırırım daha da sensiz yatmam
Olmazsan olmaz büyümez çiçeklerim
@E-brulimmahperi hatun Huy Meselesi _HaRika_ @kkrizantem @FashionStil @EnHarbiKiz cimcimegfb @yasakhayal @cansu1109
bekar bebek beklemeyen olduğunu sanmam topiğin amacı belli
kural dışı hareket etmemek için dedim hünkarım bilmiyordumSekerim bekarlarda gelip kendine yer ediyor burda m cunku tecrube gerekiyor . Mesela
tolin Dionee Huy Meselesi @Pisi-
Bekar kizcelerimiz ve simdiden burada yer ediyorlar kendileri
Ilerde bebek yapicgimiz zaman veya buyutecegimiz zaman sizlerden yardim alcazzzz :)Sekerim bekarlarda gelip kendine yer ediyor burda m cunku tecrube gerekiyor . Mesela
tolin Dionee Huy Meselesi @Pisi-
Bekar kizcelerimiz ve simdiden burada yer ediyorlar kendileri
kural dışı hareket etmemek için dedim hünkarım bilmiyordum
Ilerde bebek yapicgimiz zaman veya buyutecegimiz zaman sizlerden yardim alcazzzz :)
ben öyle olur diye düşündüğüm için sanırımYok cnm illaki gebelik bolumune bebek icin gelinmiyotkiz baksana 15778 sayfa konuşma var hepsini bebek mi konustuk saniyon
ben öyle olur diye düşündüğüm için sanırım15 bin sayfa geyikte olduğu ortada zaten
ben varım ya tüp bebek beklıyorum inşallah şöööleee bişey olucakbekar bebek beklemeyen olduğunu sanmam topiğin amacı belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?