- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.721
OhaaaaKiskanmis kiskanmis ozelden oyle bana ciplak resimler atiyorbakmaya utandim
Ohaaaa
OlurOff tamam sana misvak alayim olur mu
kız ismi sil niye yaziyosunYaaaaa cok fena bu oyle boyle degil , ozelden ne acılar cektriyor bana(
Yasakımm ne yapayım Harbimm öyle konuşunca için pırr pırr ettiiiiHahaaa cilvelesmee acayip.yol aldı
Anladım kız anladım, ayrıca çokta heyecan yaptım, birazdan kanatlanıp uçucamEvettt daha napim sulandigimi anlaman için
Pkız ismi sil niye yaziyosun
Sakin ol kız yüklüsün sen fazla heyecan yaramazAnladım kız anladım, ayrıca çokta heyecan yaptım, birazdan kanatlanıp uçucam
Haha tamam Harbimm seni dinliyorum ve hemen sakin oluyorumSakin ol kız yüklüsün sen fazla heyecan yaramaz
Heeeee ben neler cektigimi bir sizbilirsinizzzz 5 ay tam tamina 5 ay abacur yakamadimmm simdi de bebis yuzunden yakamiyorummmm midem.almiyor
Nazar degdirdinizzzz fantaziliklerime
su profilimi duzenleyimmmhic iresim koymadimmm nasil sey edecem resimekliycem
o sekildeeee degellll sizin gibi ozlu sozler ekliycem senin gibi pastacikini ekliycemmm oyleee bende okuz resimini koycammm birsey gordugum yokProfilinden profil resminin ustune şey itcen olur
o sekildeeee degellll sizin gibi ozlu sozler ekliycem senin gibi pastacikini ekliycemmm oyleee bende okuz resimini koycammm birsey gordugum yok
Cumleten hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?