- 2 Ekim 2015
- 260
- 172
- 33
- 39
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #157.321
aynı şey değil die biliorum yumurta çatlamazsa sprem içeri giremez die biliorumselamlar arkadaşlar ,bişey merak ediyorum .doktor bana en son 21. günü progesteron tahlili verdi onu bekliyorum.bi taraftan ovulasyon testi ve ateş ölçmeyle takip ediyom yımırtayı:) bugün yumurtladım sanırım.
şimdi ,doktor dediki eğer 21. gün sonuç 10 un üstü çıkarsa yımırta çatlamış demek oluyo ama düşükse bir sonraki ay o zman çatlatma iğnesini deneriz dedi.
peki yumurtlamakla çatllaması aynı şey değil mi? bir sürü video izledim bununla ilgili aynı diyo ama doktor dediki yumurtlayabilirsin ama yumurtlamakla yumurtlamanın çatlaması aynı şey değilmiş....var mı bi bilginiz ?karıştı benim yımırta olmuş kafam
ya internette izledim ne bilim yumurta yumurtalıktan çıkıyo ya çatlaması oymuş normalde bende yumurta çatlar sperm o zman girebilir diye biliyorum oooof bilmiyorumaynı şey değil die biliorum yumurta çatlamazsa sprem içeri giremez die biliorum
selamlar arkadaşlar ,bişey merak ediyorum .doktor bana en son 21. günü progesteron tahlili verdi onu bekliyorum.bi taraftan ovulasyon testi ve ateş ölçmeyle takip ediyom yımırtayı:) bugün yumurtladım sanırım.
şimdi ,doktor dediki eğer 21. gün sonuç 10 un üstü çıkarsa yımırta çatlamış demek oluyo ama düşükse bir sonraki ay o zman çatlatma iğnesini deneriz dedi.
peki yumurtlamakla çatllaması aynı şey değil mi? bir sürü video izledim bununla ilgili aynı diyo ama doktor dediki yumurtlayabilirsin ama yumurtlamakla yumurtlamanın çatlaması aynı şey değilmiş....var mı bi bilginiz ?karıştı benim yımırta olmuş kafam
evet ben oyumya internette izledim ne bilim yumurta yumurtalıktan çıkıyo ya çatlaması oymuş normalde bende yumurta çatlar sperm o zman girebilir diye biliyorum oooof bilmiyorum
bu arada sen beybisi idin dimi?
evet kullandım bu ay ama doktora gitmeden dün gittim gerçi grev varmış beyfendei gelmemiş.Yımırtlamakla çatlaması ayrı bişey. Mesela yumurta oluştu catlamazsa çöp oluyor o ay. Klomen kullandin mi? Kullandiysan eğer yumurtan gerekli büyüklüğe erisince catlatma ignesi vuruyolar
:)tekrar tebrik edrim o zman bebişini allahım sağlıklı ömürler versin ona inşallahevet ben oyum
Mutlaka yumurta takibiyaptirman lazım ama. Kaç yumurta var,boyutları ne ogrenmen lazim. Kiste de dönüşebiliyor çünkü o yumurtalarevet kullandım bu ay ama doktora gitmeden dün gittim gerçi grev varmış beyfendei gelmemiş.
ovulasyona göre bugün yarın çatlicak zaten 14. gün olur benim genelde şaşmaz bugün 13. gün
aslında gidiyodum bu ay gidemedim işim yüzünden iki ay kullanmıştım doktor takibinde hatta iki yumurtam oluşmuştu iyiydi büyüklüğü filan bu ay doktora gitmeden kullandım dün gittim doktora baktırmak için grev yapmış olan benim duruma oldu işteMutlaka yumurta takibiyaptirman lazım ama. Kaç yumurta var,boyutları ne ogrenmen lazim. Kiste de dönüşebiliyor çünkü o yumurtalar
Aa kötü olmuşaslında gidiyodum bu ay gidemedim işim yüzünden iki ay kullanmıştım doktor takibinde hatta iki yumurtam oluşmuştu iyiydi büyüklüğü filan bu ay doktora gitmeden kullandım dün gittim doktora baktırmak için grev yapmış olan benim duruma oldu işte
Denizci mi eşin? Hayırlısı olsun inşallahbenim eşimin işi zor bi iş 4 ay evde yok bir ay evdeydi o güzelim yımırtalarım gitti çöpe şimdi ilk kez bu ay başından sonuna gün aşırı çalıştık bakalım kısmet olmazsa yaza aşılama filan deniycez .
:)tekrar tebrik edrim o zman bebişini allahım sağlıklı ömürler versin ona inşallah
evet bende öğrtmenim bizde de var aynı larından böyle olmaz bu işler işte ama....ne bilim o kadar çok doktora gittim ki bıktım artık bu ay beklicem 21. gün progestoron testi yaptırıp.geçen ay çift yumurta oluştu gün aşırı ilişki verdi iğne miğne demedi ..anlaşılıyomu ultrasondan ki çatlama durumuDenizci mi eşin? Hayırlısı olsun inşallah
aminn canımmamin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
Aa ne güzel :) bu işler zor maalesef hepimiz çok bekledik benm de 3.5 yıl sonra oldu. Tabi ultrasonda görüyor yumurtanın durumunu,demek ki igneye gerek kalmamış. Burda bi arkadaş klomenle 3üzlere hamile kaldievet bende öğrtmenim bizde de var aynı larından böyle olmaz bu işler işte ama....ne bilim o kadar çok doktora gittim ki bıktım artık bu ay beklicem 21. gün progestoron testi yaptırıp.geçen ay çift yumurta oluştu gün aşırı ilişki verdi iğne miğne demedi ..anlaşılıyomu ultrasondan ki çatlama durumu
ciddi misin oy maşallah ya aslında güzel olurdu ama bünyem o kadar kuvvetli değil.bide o kadar çok şey yaptım ki bu ay klomen incir+havuç kürü ,eşime bir sürü ne vale yediriyorum:) hayırlısıyla kucağına alırsın inş. sağlıklı ömürleri olsunAa ne güzel :) bu işler zor maalesef hepimiz çok bekledik benm de 3.5 yıl sonra oldu. Tabi ultrasonda görüyor yumurtanın durumunu,demek ki igneye gerek kalmamış. Burda bi arkadaş klomenle 3üzlere hamile kaldi
Evett,çok ilginç ve de ürkütücü ben basaramazdim sahsen. Allah yardımcısı olsun inşallah. Sağol,teşekkür ederim. Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahciddi misin oy maşallah ya aslında güzel olurdu ama bünyem o kadar kuvvetli değil.bide o kadar çok şey yaptım ki bu ay klomen incir+havuç kürü ,eşime bir sürü ne vale yediriyorum:) hayırlısıyla kucağına alırsın inş. sağlıklı ömürleri olsun
amin inş. iyki varsınız okudukça rahatlıyorum bi de alemsiniz:)Evett,çok ilginç ve de ürkütücü ben basaramazdim sahsen. Allah yardımcısı olsun inşallah. Sağol,teşekkür ederim. Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Sende katıl aramizaamin inş. iyki varsınız okudukça rahatlıyorum bi de alemsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?