- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.701
Geldimmmm yorgunummm yemek camasie nazirem vbeni cok yoruyorrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin hicranimGunaydinn
arkadaslar bende bu ay hamile kalmak ıstıyorum yumurtlama gunlerımı hesapladım denemelerede basladım hayırlısı ınsallah Rabbim saglıklı bebısler verır bızlere dua edın bana
saol canım düzenli regl oldugum ıcın gunler az cok belli gibi melegımı kaybedeli 3 ay oldu ama kucagım bos kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum ruyalarıma gırıyo bebısler bu ay ıstıyorum Allah ın ıznıyle bakalım hayırlısıOvu testi kullanarak hesaplama yapsaydin daha saglikli sonuclar alabilirdin belki . Dualarimiz seninle
saol canım düzenli regl oldugum ıcın gunler az cok belli gibi melegımı kaybedeli 3 ay oldu ama kucagım bos kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum ruyalarıma gırıyo bebısler bu ay ıstıyorum Allah ın ıznıyle bakalım hayırlısı
Ins guzel haberlee verirsin bize bu ay canimarkadaslar bende bu ay hamile kalmak ıstıyorum yumurtlama gunlerımı hesapladım denemelerede basladım hayırlısı ınsallah Rabbim saglıklı bebısler verır bızlere dua edın bana
Anamm habibtemde assaslasmis eyce nie vermim habibtem cok karsilasamiok ki
Kayıptimarahtan öldukHemen trip kac gundur icranim ortalarda yoktu .
Anamm habibtemde assaslasmis eyce nie vermim habibtem cok karsilasamiok ki
yok kuzum valla yok :)Maraba beybisimmm
Yok demi daha reglin