- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.521
HahaaaKos atesli bir kadin var . Resmen erkekk erkkeeek die miyavliyor
Yürü yigitim kim tutar seni rabbim yardimcin olsunSagolasin yasakim . Dualarinizi eksok etmeyin
Regl de yok daha hic böle geciktimi beybisineyse kızlar ben biraZ uzanıp işte benim stilim all -star a bakıcam belim ve sol kasığım çok fena şuanhadi görüşürüz girerim arada
önceden evet ama artık düzenliRegl de yok daha hic böle geciktimi beybisi
Bekliyos meraklaAMAN test ne çıkıosa çıktı asıl sonuç kan testinde çıkacak asıl
Du bakalım.pazartesi olsun bide hayırlı haber verirsin insö
önceden evet ama artık düzenli
saol cnm bnde heyecanlaaa..Bekliyos merakla
inşallah amin...Du bakalım.pazartesi olsun bide hayırlı haber verirsin ins
Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)
yaw simdi topiklerde bu konu meshur ve popülerr..hamile kalan cok..calisma bitince herifin hizlica ayaga kalkip senin bacaklarindan hani kurbanlik koyunlarin derisini yüzmek icin asarlar ya öyle kaldirip silkeliycek yarim saatttbas dönmesi mide bulantisi gülme olabilir bunlar normal yan etkileri haberin olsunn
GÜnaydIN kızlarrrrr..........Kimsecikler yok sabah sabah.........Yaaa siz kaçlara kadar oturuyonuz bakalım öyle.........Enerjinize hayranım valla.... BEN akşam erkenden uyuyuvermişim saat 9 buçukta.... Siz yine çok ilerlemişsiniz........
hele sen var ya her topikte varsın nerdeyse nereye baksam ordasın ayol nasıl yetişion heryere :)))Abla kardes tavik bunlar
Kızlar buqün fransadan bir tanıdıqımız qelıyor şimcik kocacıqım qelcekmıs yemeqe qıtcekmısız sizi cok optum fazla kaynatmayın yetısemıyorum yayarım saaat qeçmıişi okumakla kalıyom hadın kendınıze çokkkkk ıyı bakın canlarımmmm
hele sen var ya her topikte varsın nerdeyse nereye baksam ordasın ayol nasıl yetişion heryere :)))
looorimm ne kadar cok ekim annesivarrrrrr bi baktimmm 27 kisi ropikte
bende valla hepinize hic ayrimm yapmadan bayiliyorummm
öyle biraz rahatsiz olsaydim burda olmazdimm, oldugum yerdede fazla durmam zatennn,ama sizi cok sevdim burda olmaktan cok mutluyummm
yaw evdede öyleyimama benim herif espiriden ne anlamiyo yaawwwww.. yaw gül burda espiri yaptim diyomm böyle bakiyo bende kiziyom hic biseyden anlamiyosun diyee
tatliebbim canim benim valla bu cevredeki agzi büzülesicelere kafamizi takarsak hepimiz valla depresyona girerizz..banada öyle düsük yaptigimi bilip cürük agac diye laf vuranlar oldu düsügüme inanmayip kisir diyenler oldu..allaha havalae ediyorum isime önüme bakiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?