- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.501
Bu net çıkmış bozuk değil gibiilk ikisnde hiç çizgi çıkmadı sağlık ocağındakine negatif desi kadın belkide beklmeden çöpe attı bilemicem üçüncüde bu bozuk mu değilmi tam karar veremedim ucu beyaz kaldıEki Görüntüle 1652393 Eki Görüntüle 1652396
DemiiAna sen buradamiydin
Onceden topikimiz hep boyledi cayir cayirdi . Bir girdikmi 30 sayfa msj okurdukama hepsi bebelerini alinca kucaklarina gelemediler
Neyse yeni gelen kizcelerle biz de costururuz topiki
dikkatli bak beyazlık var t tarafındaBu net çıkmış bozuk değil gibi
hıı oleyse tamam hapla olsa kalırdın kesın
resimde pek anlaşılmıo ama var yaniBu net çıkmış bozuk değil gibi
Yolun açık olsun yigitim
ilk ikisnde hiç çizgi çıkmadı sağlık ocağındakine negatif desi kadın belkide beklmeden çöpe attı bilemicem üçüncüde bu bozuk mu değilmi tam karar veremedim ucu beyaz kaldıEki Görüntüle 1652393 Eki Görüntüle 1652396
kuzum beyazlık var arkadaşıma da gösterdim göstermesen emin olmam t tarafın da kalın bi beyaz vardı sonra çöpe attımNegatif sonuc cnm . Test bozuk gbi dgl . Dur bakalim yarin sonuclar ciksinda
kuzum beyazlık var arkadaşıma da gösterdim göstermesen emin olmam t tarafın da kalın bi beyaz vardı sonra çöpe attım
yarın sağlık ocağı açık deil pazartesi alıcam sonucuAnladim cnm.yarin kan testine bakalim
yaa ben dk hapı kullanıodum ara kanama yasadım dra gıttım 23 mm yumurtam vardı bu gun catlar dedı dr şok olmustumOnun nedeni duzensiz kullanildanmis
yaa ben dk hapı kullanıodum ara kanama yasadım dra gıttım 23 mm yumurtam vardı bu gun catlar dedı dr şok olmustum
bız zaten o yumurta zamanın kanamam oldugu ıcın ole bısey olamadı ama barız yumurta vardı orda zaten dk hapı da rahmı ınceltıomus dollenme olsa da tutunamıomus oyle koruma saglıomusO nasil.oluyir ya . Ben kullanirsam yasmin kullanirim . Aarada izin veririm onun haricinde hem hap , hem gericekilme
bız zaten o yumurta zamanın kanamam oldugu ıcın ole bısey olamadı ama barız yumurta vardı orda zaten dk hapı da rahmı ınceltıomus dollenme olsa da tutunamıomus oyle koruma saglıomus
heee du merak ettımHmmm bilmiyordum ayrintisini.
Adre yeni hikaye gelmis oku
heee du merak ettım
nerde orda mııKos atesli bir kadin var . Resmen erkekk erkkeeek die miyavliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?