• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

seb bak dersın bekmaz mıyııımmm

Ogretmenim malum ben uniyi birakip kactim geldim.
Simdi tekrardan basliycam ama bir cok seyi bilmiyorum bu konular hakkinda senden bilgi isteyemcm ama ,
Mesela simdi ben ygs ye gircem demi?
Ve kppsye girebilme sansim var mi ve ne olarak girebilirim.

Ogretmenim malum ben uniyi birakip kactim geldim.
Simdi tekrardan basliycam ama bir cok seyi bilmiyorum bu konular hakkinda senden bilgi isteyemcm ama ,
Mesela simdi ben ygs ye gircem demi?
Ve kppsye girebilme sansim var mi ve ne olarak girebilirim.
ewet yenıden ygs ye gırcen kpssye de lıse mezunu olarak da gırebılırsın hangı bolum dusunuyosun

hangısınden en son dıploman varsa ordan gırersın önlısans dıploman varsa ordan gırersın cnm ayyy ınsallahhh yhaaaaa hadı bakalımmm

Su anda en son liseden diblomam var , bide simdi birisi sey dedi unideki kaydin silinmistir dedi . Dogrumudur ? Ve benm lise diblomam nerede su anda blmiyorum.
Uniye kaydolurken okulda daha diblomlar basilmadgi icin bir kagit vermislerdi . Onh vermistim uniye, simdi ben lise diblomami liseden mi alacam . Yoksa unide. Mi isteycgm

Oyle tabiki yardimlarini bekliyorum ogretmenim :KK52: cu ku ben en son lise 1 de fizik ve biyoloji gordum :KK53:
lıse fızıgı bılmem ama ben :( ortaokula gırdıgım ıcın ben de en son fızık derslerını 8 yıl once gördum ama ygs matematık kımya yapabılırım

Su anda en son liseden diblomam var , bide simdi birisi sey dedi unideki kaydin silinmistir dedi . Dogrumudur ? Ve benm lise diblomam nerede su anda blmiyorum.
Uniye kaydolurken okulda daha diblomlar basilmadgi icin bir kagit vermislerdi . Onh vermistim uniye, simdi ben lise diblomami liseden mi alacam . Yoksa unide. Mi isteycgm
once bı kaydın sılındı mı ondan emöın ol öğrencı ıslerını ara bı konus orayla sonra kendı okudugun lıseden kendı dıplamanı alırsın yıne onlar sana dıploma yerıne gececek bı belge verırler

Back