Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

napam bat günü kırmızıları beklioruz.. bide kırmızı giydim inadına :) ıhlamur içiorum.. kırmızılar gelmezse yarın test yapıcam ...

Ins gelmezse burda hep beraber yavrunun gelisini kutlariz cnm olmazsada uzulmek yok bu ay daha cok calisacaksin

Ins gelmezse burda hep beraber yavrunun gelisini kutlariz cnm olmazsada uzulmek yok bu ay daha cok calisacaksin
inşalllahhj saolasınnn. evet olucak tekrar çalışmaya devam edicezki zaten sadece bebek için uğraşmıoruz ki yani sadece bebek için deil. çalışmalara devam edioduk ztn yine devam edicz mecbur :)

inşalllahhj saolasınnn. evet olucak tekrar çalışmaya devam edicezki zaten sadece bebek için uğraşmıoruz ki yani sadece bebek için deil. çalışmalara devam edioduk ztn yine devam edicz mecbur :)

Hahahah hah iste bu sadece esimizden yararlanmak icin degil . Kendimiz icinde caliscaz puhahahaha ornegin ben adamin iliklerini kuruttum tabi su anda bisey yapmiyom uzaklarda mamutum

heheheeeee yaaaaaaa demiştim ben sanaaa okuyorum yazılanları sürekliiiii ama habire yazıp cızırtı yapmayayım diyorum canikooo ,sen nasılsınnnn

Kiz olur mu gormuyon mu bizim yazismalarimizi habire yaziyoz

Nasil olayim cnm su anda bogulmak uzereyim bnm oglan habire agzima elma dıkıştırıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…