- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.581
Romatizmalarim azdi varmi bi care bilen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAbibtemmm paşanin kiprasimlarini hissediyon muMELEKiim habibteeem cok sagolll sendeee cok iyisin iyiki varsinnnn...iyiki tanimisim seniii..insan olup sanal alemi bu.kadar kafasina takan insanin aklina sasarimmm..gulup.egleniyoruzzz..sakalasiyoruz birbirimIi bilgilensiriyorz ne olursa olsun iyi kotu animizi burda anlatiyoruzzz..hirs yaparak baskalarini karalama.icinde olanlarin durumu ortadaaa...daha cok sey kaybedecek o inaanlar..bu guzel.ortami bozmaya calisan insanlar cocukluktan baska birsye yaptiklari yok...birakin da oynayiversinler kosede
HAbibtemmm paşanin kiprasimlarini hissediyon mu
evet sakınan göze çöp batar derler çok pimpirikli deilimde kışa gelioz yavaş yavaş hasta olmamak için bebli şeyler yapıoruz meyve yiyip ıhlamur falan içmek gibiCok pimpirikli olmamak gerek
evet sakınan göze çöp batar derler çok pimpirikli deilimde kışa gelioz yavaş yavaş hasta olmamak için bebli şeyler yapıoruz meyve yiyip ıhlamur falan içmek gibi
gitmeeeeeeeEy geceler millett
evet anldm cnm kısmet . ilk bebeğimiz olucak eğer olursa tabi. pimbirikli derecrsini bilemem ama yinede sakınıcaz onu hele bi o minik meleğim mucizem gelsin yeterki başka bişi istemiorum sağlıklı olsun benm olsun yeterGebelik.icin demistim ben... Haklisin tedbiride almak lazim
Yazayım canım yeter ki sen iste :)
Teşekkür ederim Zeynep darısı başına inşallahevet gordum canm çok da sevindim valla rabbim hayırlı uğurlu etsin. Rabbim bağışlasın EnHarbiKiz
Kızlar bn bu ay klomene başladım. Artık umudum hiç kalmadı. Rabbim hayır etsin
Bnde kaçiyim barii. Xayin cimcimegfb bırakıp gittin benii
bnde uyuyom o vakit.... herkese ii gecelerrrr
tanistigimza memnun oldum beybisicok körpeymissin daha20 yaşındayım yaşım gençte eşim 27 ye gircek . balıkesirliyim bulgaristan göçmeniyim. adım tuğba çocuk gelişimi okudum çalışmıprum 7aylık evliyim .