- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.501
Hafifledi ama benmde gitmem gerekiyorIsler hafiflemedi mi arbim bu ara tikkat et mercimeki firina verdiniz yanmayin fisdine de iskeri o yapsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafifledi ama benmde gitmem gerekiyorIsler hafiflemedi mi arbim bu ara tikkat et mercimeki firina verdiniz yanmayin fisdine de iskeri o yapsin
Tahmin etmistimBenim.memiklerim
Hg aramiza ins en kisa zamanda bebisinde olur bende konyaliyim bi oglum va bu topikte oldu 15 aylik 24 yasindayim ins ikinci bebemide bu topikte yapcem.20 yaşındayım yaşım gençte eşim 27 ye gircek . balıkesirliyim bulgaristan göçmeniyim. adım tuğba çocuk gelişimi okudum çalışmıprum 7aylık evliyim .
.bu cimcime yine nereye kayboldu
inş saol amin.. inş. ikinciside gelir sağlıkla...Hg aramiza ins en kisa zamanda bebisinde olur bende konyaliyim bi oglum va bu topikte oldu 15 aylik 24 yasindayim ins ikinci bebemide bu topikte yapcem.
Git zapik seninkileri biliom brnBenim.memiklerim
Nasıl yaaaaaaniiiiiGit zapik seninkileri biliom brn
anladim arbim hayirlisiHafifledi ama benmde gitmem gerekiyor
20 yaşındayım yaşım gençte eşim 27 ye gircek . balıkesirliyim bulgaristan göçmeniyim. adım tuğba çocuk gelişimi okudum çalışmıprum 7aylık evliyim .
Amin inss...inş saol amin.. inş. ikinciside gelir sağlıkla...
Nasıl yaaaaaaniiiii
AnaaaammmmmGostertti bana ciciklerini
hoşbuldum melekimm senin uzgun smiline kurban ..Osgeldin ziynep baciuzgun smilesi yanlis oldu afet
saolun inş. amin. balıkesiirin bi ilçesinde yaşıorumBalikesirde mi.yasiyorsnuz hmm neresinde.
rabbim ins hayirlisi ile melekini sana gonderir cok bekletmeden
Eymen biraz porsutmus emme yunede das gbiiAnaaaammmmm
Bebecik noruyonnn
Gostertmedin mi unuttum sandim dimi nasi unuturumneredennnnnnnn