- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa melekimmm çok hoşuma gitti kizzzHe evetsen benim minik kuşumsun bundan böyle utanmani yirim.senin
Gözü ayrılmış
Kiminnezamannasilnerdene icinkim icinkiminleGözü ayrılmış
Oyyy seninn kalbini severimm tatli melekimm bende iyi ki tanidim sizi,hepinizi de cookk seviyorumm inşallah dostlugumuz uzuuuunnn yillarsürervayy be yıllar ne cabuk geçiyor daha dün gibi kk ya ilk üye olduğum gün 5 yıl olacak nerdeyse hiç bi zaman pişman olmadım bu siteye üye olmaktan canım dedğim ,kardeşim gibi sevdiğim, her sırrımı paylaştığım ,beraber güldüğüm ,beraber ağladığım dostluklarına sonuna kadar güvendiğim dostlar tanıdım mesela....
@yasakhayal cimcimegfb E efecikim @HAbibte EnHarbiKiz @RUYAbuse
dost dediğin sizin gibi olmalı zaten iki gün muhabbet edip üçüncü gün sırtından vurmamalı...!!!
kaç yıldan beri kk da ki en komiğime gidende, şu yarışmaları hiç anlamıyorum bu ne hırs cumhurbaşkanlığı seçimleri için yarışıyolar sanki bazı isimler var ki kendini çok fazla kaptırıyoyazık çok komik bi duruma düştüklerinin bi farkına varsalar arkadaş katılıyosun yarışmaya sonrada dilenci gibi oy dileniyosun
burdan yetmezmiş gibi bide watsaptan falan oy istiyosunsonrada işine gelmedimi hiç sorgusuz sualsiz engelliyosunneyin kafasını yaşıyosun koca insan olmuşsun
Bi onceki sayfada icranin gözü ayrilmisKiminnezamannasilnerdene icinkim icinkiminle
Yaw hosuna gittiyse bundan sonra adini kuşum arbi diye desgistiriyomYaa melekimmm çok hoşuma gitti kizzz
Ayni sorulari sormusuzKim kime ne zaman.napmis nasil yapmis hangi curretle abowww
İns kuşum arbimOyyy seninn kalbini severimm tatli melekimm bende iyi ki tanidim sizi,hepinizi de cookk seviyorumm inşallah dostlugumuz uzuuuunnn yillarsürer
kendimi kuşum aydın gibi hissettimYaw hosuna gittiyse bundan sonra adini kuşum arbi diye desgistiriyom
Hahahah tamam yaa bişey demedimKim kime ne zaman.napmis nasil yapmis hangi curretle abowww
Ayni sorulari sormusuz
Ne oldu kis kuşum.icranimküstünmü
Aaa nereyeeeBana musaade
NereyeeeBana musaade