• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

vayy be yıllar ne cabuk geçiyor daha dün gibi kk ya ilk üye olduğum gün 5 yıl olacak nerdeyse hiç bi zaman pişman olmadım bu siteye üye olmaktan canım dedğim ,kardeşim gibi sevdiğim, her sırrımı paylaştığım ,beraber güldüğüm ,beraber ağladığım dostluklarına sonuna kadar güvendiğim dostlar tanıdım mesela....
@yasakhayal :KK200: cimcimegfb cimcimegfb :KK200: E efecikim :KK200: @HAbibte :KK200: EnHarbiKiz EnHarbiKiz :KK200: @RUYAbuse :KK200:

dost dediğin sizin gibi olmalı zaten :KK36: iki gün muhabbet edip üçüncü gün sırtından vurmamalı...!!!
kaç yıldan beri kk da ki en komiğime gidende, şu yarışmaları hiç anlamıyorum bu ne hırs cumhurbaşkanlığı seçimleri için yarışıyolar sanki :KK53:bazı isimler var ki kendini çok fazla kaptırıyo:KK45:yazık çok komik bi duruma düştüklerinin bi farkına varsalar :KK70:arkadaş katılıyosun yarışmaya sonrada dilenci gibi oy dileniyosun:KK59::KK59:
burdan yetmezmiş gibi bide watsaptan falan oy istiyosun:KK57::KK57:sonrada işine gelmedimi hiç sorgusuz sualsiz engelliyosun:KK59::KK59:neyin kafasını yaşıyosun:KK70: koca insan olmuşsun:eek::eek::eek:
Oyyy seninn kalbini severimm tatli melekimm:KK74: bende iyi ki tanidim sizi,hepinizi de cookk seviyorumm:KK200: inşallah dostlugumuz uzuuuunnn yillarsürer:KK68:

Yaw hosuna gittiyse :KK53:bundan sonra adini kuşum arbi diye desgistiriyom:KK45:
kendimi kuşum aydın gibi hissettim:110::KK70:
d_30ca4a6c156f85b43ecbbefd7a492697.jpg

Back