- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.141
Astayim yaw tamda zamaninda kalkamadim hala yatiyomsalgin varSanada Günaydın melek anim
Geçmiş olsunnası hasta oldun guselim havadaçabuk ıy ol gosume ole gorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astayim yaw tamda zamaninda kalkamadim hala yatiyomsalgin varSanada Günaydın melek anim
Geçmiş olsunnası hasta oldun guselim havadaçabuk ıy ol gosume ole gorun
fayans mı o da neymiş önceki hayatımda olabilir mi ki bunlarKizim igrenc adami gorup yakisikli kocalarınızin olduguna şükredip , banyodaki fayanslari saymaya gidiceniz
Saygilar oglak_kadini
Astayim yaw tamda zamaninda kalkamadim hala yatiyomsalgin var
HosgeldinizSelammm beybilerimmm
Hoş bulduk efenimmmHosgeldiniz
Cimcime de benle ugrasiyo icranim beni göz ardi etmissErkes erifinin goynumda bu gece belli cimcime haric vahh yasssiikkk nasi da usuldum
Gitme kizz yeni geldin dahaaGidimde uyum bende topik areketlenmis cok sevindiruk.olmusam
Bende sürpriz yumurta istiyommmArbim EnHarbiKiz gara bebik.istedim bende hep gasi gosu gara olsu sacli bebe olsun diye bi dogdu efe kipkirmizi surat sapsari gaslar kel bas hahaa sipris yimirta bu ne cikacagi belli olmuy :52
Cimcime de benle ugrasiyo icranim beni göz ardi etmiss
Uykum va bide cok usuyim asta mi olcam.neGitme kizz yeni geldin dahaa
Vur validem vurrrTes kellesi vurula
Ah kiyamamm git yat o zaman canim benim ballı sıcak süt ic,sabaha daha iyi kalkarsin inşallahUykum va bide cok usuyim asta mi olcam.ne
Bende sürpriz yumurta istiyommm
Ayyy çok merak ediyorum yaa kız mi erkek miiiGobusunde vaaa ya bi gramcik bisi anommmmmm insan yemeye kiyamaz
Kulakini bi cekim.bu ara ck aylaz oldu bu suluman velediVur validem vurrr