- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.201
He Oda olurSon 1 hakkim kaldi ne olur olmaz die dgstrmiom .
Alt nickime yazim bekle
Ya lutfen bana da yardim edinHoşgeldin ıy geceler enyalios
Doru gelim ben belki yeni kis larda gelir eskisi gibi kalabalık olurMerahlanma sen yeter ki el burası dolar dolar tasar
Yardımcı olun lütfenhaziran ayinda sevgilimle birlikte oldum. Haziran sonlariydi. İliskiye girdikten iki saat sonra ella hapı kullandım (ertesi gun hapi). 17-18 temmuz gunlerinde kanamam oldu. Adettim sanirim. Ancak suan 20 agustos ve bi daha kanamam olmadi. Sizce normal mi?
Hoşbulduk yasakhayal nasılsın..Hoşgeldin ıy geceler enyalios
Nasi yardım edim nickin gibi sorunda degisikYa lutfen bana da yardim edin
TabikiNormal.olabilir adet duzensizline sebeb oluyorsunuz hormonlarinizn dengesini bozuyormusnz? Peki bisey sorabilir.miyim
Tabiki
Uykusuzluk dışında şükür iyimHoşbulduk yasakhayal nasılsın..
Ya allah korusun lutfen demeyin oyle. Degilimdir di mi? Babamla amcamlar öldürür beni.Diyelim ki Hamilesiniz napacaksniz o zmn peki ?
Nasi yardım edim nickin gibi sorunda degisikeczaneden alınan gebelik testi soruna en güzel cevabı verir
Ya allah korusun lutfen demeyin oyle. Degilimdir di mi? Babamla amcamlar öldürür beni.
Abla ya pişmanım zaten. Takvime göre üç gün gecikti. Üc gundur kendimi yiyip bitirdimO zmn ablacim yapmayacaksin . Neden kendini harcatiyorsun 5 dklik zevk icin . O kadr cok yasamak istiyorsaniz karsilikli bir dugun yaparsiniz oh rahat rahat sevisirsinizde bebekte yaparsanız . Iyicesaret vala . Yok hamile degilsindir garantiye almak icin git yarin bir gebelik testi al yap
Abla ya pişmanım zaten. Takvime göre üç gün gecikti. Üc gundur kendimi yiyip bitirdim
Sevgilim oldugum sehirde degil, bu yuzden kendisi uzaktan olmuyo diye ayrildi. Genelde yanima gidip gelirdi. Konusmadik yaniSevgilin bu duruma ne dio ? STRES yapma hormonlarinin dengesini bozmussun. Tekrara yapmayin ama ,
Sevgilim oldugum sehirde degil, bu yuzden kendisi uzaktan olmuyo diye ayrildi. Genelde yanima gidip gelirdi. Konusmadik yani
Abla çok korkuyorum ya. Şişkinlik haric hic bir belirti yok. Bi belim agriyo adet olmadan once oldugu gibi. Ama adet olamiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?