• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bekliycksin cnm ama hamile degilsin merak etme hormonlarla alakali bi daha hap map kullanma , oyle seylerde yapma. Babamdan amcamdan korkuyom diosun iyi cesaret yani[/QUO
Bekliycksin cnm ama hamile degilsin merak etme hormonlarla alakali bi daha hap map kullanma , oyle seylerde yapma. Babamdan amcamdan korkuyom diosun iyi cesaret yani
İnandım ona iki yıl olmustu iliskimiz. Her hafta yanima gelirdi. Sonra beraber olduk ve beni terketti.

Oof of bacim ee bu cocik terketti gitti seni ? Simdi sem kimle evlenecen? Zar onemli degil diyolar ama bizm ulkemzde k,bakmasnlar cok olmasada eskisi kadar onemli , ki senin ailen zaten cok sertmis, simdi sen napcksin onu de bana hele
Kan tahlili yaptirmaktan utaniyorum.

Oof of bacim ee bu cocik terketti gitti seni ? Simdi sem kimle evlenecen? Zar onemli degil diyolar ama bizm ulkemzde k,bakmasnlar cok olmasada eskisi kadar onemli , ki senin ailen zaten cok sertmis, simdi sen napcksin onu de bana hele
Abla bilmiyorum hesapta onunla evlenicektik. Bes ay sonra askere gidicek, universitesi bitti. Askerden gelince isticekti beni. Ve acikcasi su an evlilik en son dusundugum sey. Hayirlisiyla hemen bi adet olsam da rahatlasam.. Baska bir sey istemiyorum.

Abla bilmiyorum hesapta onunla evlenicektik. Bes ay sonra askere gidicek, universitesi bitti. Askerden gelince isticekti beni. Ve acikcasi su an evlilik en son dusundugum sey. Hayirlisiyla hemen bi adet olsam da rahatlasam.. Baska bir sey istemiyorum.

Hakkinda hayirlisi oglana msj at bakalim hamileymisim die bakalim ne cvb verecek adam gbi cvb mi vereck yksa banane deyip gececek mi

Back