- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.241
Ayrildiktan sonra numarasini degistirdibana da her yerden engel atmis. Muhtemelen baskasi var hayatinda. Ulasamadim.
Ooo iyi garantye almis kendini peki ailesini taniyormusun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrildiktan sonra numarasini degistirdibana da her yerden engel atmis. Muhtemelen baskasi var hayatinda. Ulasamadim.
Hayir. Onun telefonundan bi kac defa annesiyle konusmustum. Bayramlarda falan işte.Ooo iyi garantye almis kendini peki ailesini taniyormusun ?
Hayir. Onun telefonundan bi kac defa annesiyle konusmustum. Bayramlarda falan işte.
İstanbul. Dogma buyume. Aslen mersin. Aynen 22 yasindayimVe sen bu adama guvenerekten en onemli anini paylastin
22 yasndasn demi ? Okuyor musum ? Nerelisin
İstanbul. Dogma buyume. Aslen mersin. Aynen 22 yasindayim
Bi iki gün daha bekliyim, olmadı test alicam artik. Yardiminiz icin tesekkur ederim. Umarim hamile degilimdir, amin. İyi gecelerHadi git yat rahatca ,bisey olmaz bir haftzya kalmaz adet olun , icin hemen rahatlssin istiossn eczaneden gebelk testi a!
selam cimcimemmSilam.bebek![]()
Benim de uykum var cınım :/Uykusuzluk dışında şükür iyim![]()
Abla simdi mesajlara baktim. 3 temmuzda girmisiz iliskiye. 17-18 temmuzda kanamam olmus. Soyle bi durum var, 3 temmuz yumurtlama gunummus. Gebelik sansi yuksek. Ve ben hapi ictigimde iki saat bile dolmamis. Degilimdir di mi hamileHadi git yat rahatca ,bisey olmaz bir haftzya kalmaz adet olun , icin hemen rahatlssin istiossn eczaneden gebelk testi a!
Abla simdi mesajlara baktim. 3 temmuzda girmisiz iliskiye. 17-18 temmuzda kanamam olmus. Soyle bi durum var, 3 temmuz yumurtlama gunummus. Gebelik sansi yuksek. Ve ben hapi ictigimde iki saat bile dolmamis. Degilimdir di mi hamile
Aslinda disari bosaldi :) ama ben pinpirikligimden ya kactiysa diye hap aldim.Degilsin cnm merak etme . Hap yuzunden hormonlarinin dengesi bozulmus.
Hayr nie prezervatif kullanmadı o cocuk . Yada disari bosalmadi . Iyi cesaret vala
Aslinda disari bosaldi :) ama ben pinpirikligimden ya kactiysa diye hap aldim.
PekiOffkorkma o zamn ya
Ailemizin haydar dümeniDegilsin cnm merak etme . Hap yuzunden hormonlarinin dengesi bozulmus.
Hayr nie prezervatif kullanmadı o cocuk . Yada disari bosalmadi . Iyi cesaret vala
Ailemizin haydar dümenikız nickini haydar dümen yapsana
![]()
Yaz abonen olurum hocammmOf utanmaya basliyom gayrişok gazetesinde yazmaya basliycm
![]()
Yaz abonen olurum hocammm![]()