- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.161
heleeee gelinde konusalim.ne bu bakip bakip kaciyorsunuz![]()
Demi habibtem
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Habibtemmmm habibtemm!!mm habibtemmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heleeee gelinde konusalim.ne bu bakip bakip kaciyorsunuz![]()
sevilecek bişeyi yok çünkünedenn![]()
tmm tmm kızmaa bebısımm , tasının bızım buralaraasevilecek bişeyi yok çünkü![]()
Ev bul bana hementmm tmm kızmaa bebısımm , tasının bızım buralaraa![]()
Esmerimmm naber canmmHuuu selam kizlar![]()
Iyidir harbim nolsn tedaviye devam iste snden nabr nasilsn?Esmerimmm naber canmm![]()
Bende iyiyim kuzum perşembe günü hsg cektircm onun stresini yaşıyorumIyidir harbim nolsn tedaviye devam iste snden nabr nasilsn?
Deme yaa en bi korktugumBende iyiyim kuzum perşembe günü hsg cektircm onun stresini yaşıyorum![]()
Evet ya diğer türlüsünü totom yemiyoDeme yaa en bi korktugum
Narkoz alarak mi cektirceksn canm?
Yok cektirmedm de buay iste gonal f kullandm sükür 20 igne sonunda gelisim saglandida yarn catlatma ignemi olucam snra bekleys baslayacak..muhtemel buay gebelik gerceklesemezse doktor isteyecek ama asiri korktugum bi islem ya Rabbm yardmcn olsn canm insallah agri sizi hc bsy hssetmezsn uyandgndadaEvet ya diğer türlüsünü totom yemiyosen cektirdin mi?
sagol tatlim.Seninde yumurtalar gerekli olgunluga erisir de bebis olur inşallah canimmYok cektirmedm de buay iste gonal f kullandm sükür 20 igne sonunda gelisim saglandida yarn catlatma ignemi olucam snra bekleys baslayacak..muhtemel buay gebelik gerceklesemezse doktor isteyecek ama asiri korktugum bi islem ya Rabbm yardmcn olsn canm insallah agri sizi hc bsy hssetmezsn uyandgndada
sagol tatlim.Seninde yumurtalar gerekli olgunluga erisir de bebis olur inşallah canimm![]()
Ev bul bana hemen![]()
kı bızım buraların yazı bılemm serınn ,sakinn guzel yr hadı gel ..sana en lüküs semtınden ev bulakEv bul bana hemen![]()
Bugün geç kaldim yarin sabah ordayimkı bızım buraların yazı bılemm serınn ,sakinn guzel yr hadı gel ..sana en lüküs semtınden ev bulak![]()
Insallah Habibtem sagolasin
gelmeyenınn sarı sac boyası aksın mı gııBugün geç kaldim yarin sabah ordayim![]()
aksıngelmeyenınn sarı sac boyası aksın mı gıı![]()