- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.041
Ayyy kiz bir de gaz cikariyom esim de cok anlayışlı valla bu kadar olduğunu bilmiodumAy adreeee evlat olsan edilmesi Suan haa
abooo kimyasal atık gibisin yaniAyyy kiz bir de gaz cikariyom esim de cok anlayışlı valla bu kadar olduğunu bilmiodum
Henuz amonyak gibi kokmuyorum ama ileride oyle kokmayi da dusunuyorum hangi yemekleri yiyip hangi oranda terlemem gerektigini bulunca onu da basaricam fenci olmanin faydalari bak ama hamileligin kotu yanlari iste amaaa insallah sen de benim gibi kinyasal atik gibi gaz cikarmaya baslarsin hahahahaha o zaman da ben de senle dalga geccemmmm yalniz yikanamama durumu bana ozel normalde yikanirsin yani ama gaz icin garanti veriyom o gaz cikacakkkabooo kimyasal atık gibisin yanikokarca gibi her tarafindan ayrı koku geliyo
Anaa resmen hamile hamile beddua etti banaHenuz amonyak gibi kokmuyorum ama ileride oyle kokmayi da dusunuyorum hangi yemekleri yiyip hangi oranda terlemem gerektigini bulunca onu da basaricam fenci olmanin faydalari bak ama hamileligin kotu yanlari iste amaaa insallah sen de benim gibi kinyasal atik gibi gaz cikarmaya baslarsin hahahahaha o zaman da ben de senle dalga geccemmmm yalniz yikanamama durumu bana ozel normalde yikanirsin yani ama gaz icin garanti veriyom o gaz cikacakkk
Ben beddua etmedim ki cok yakinda osuruklatin artsin insallahhh bebegin de osursun onunkini de sen cikarrrtAnaa resmen hamile hamile beddua etti banagaz olayi bence fecaat derecesinde var zaten. Mide hastasiyim,gaz problemi yasiyorum. Gazman gibi geziyorum öyle acı acı kokuyo ki içim çürümüş sanki kocamilk zamanlar "bu ölü hayvan kokusu gibi koku nerden geliyo" diyordu,benden geldigini anlayinca garibim baya bi şok yaşamıştı şimdi nerden pis koku gelse osurdun mu diyo
Bak halaaaa ne diyoBen beddua etmedim ki cok yakinda osuruklatin artsin insallahhh bebegin de osursun onunkini de sen cikarrrt
Bebegin karnindayken osurcan yani ne sanionBak halaaaa ne diyo
Benimki hem sesli hem kokuluBenimkiler cok kotu kokmuyo da cok ses cikio yaaa bayaa bomba gibi gurultu var koku yok
Adreee güzel dileklerde bulun pilisBebegin karnindayken osurcan yani ne sanion
Tamam osur ama kokmasin en guzel dilegim buAdreee güzel dileklerde bulun pilis
Kiiz ne osuruktan muhabbet ettik yaaaBenimki hem sesli hem kokuluakillara zarar yeminle
bız senın huzuruna gelırken kırklanıyoz da gelıyozadre ve harbi.midemi.kaldirdiniz iki sapikof bide ben.sizle nasil.halvet yaptim ya m demekki.iyi yikamislar sizi ki k koku neyn hissetmedim
Ay böyle bi konuda devlete guvenemem canim. Tüplerin tıkanma ihtimali de var. Aslinda riskli bi yöntem. Devlette adamdan saymiyolar gidemem o yüzden. Özelde yaptircam
Dedi bogun kamp bitti baktım whatsapada girilmemis
Abacur şu an ya yanmakta
Yada yakılmak uzere
Harbicanim bu yiğit cimcimeye ıy Bi fantezili hikaye anlatma yakışmaz miBORTLENKUSUNUN topikine
Du bakim söz verdi yazacam dedi
Dusunum tasarlim yazacam dedi..bence Yazmalı oka abacur yak zekzi ol 31 bu rakamın tarihcesini yaz sayende orenelim
Bi hekaye yazma yok ole cimcime hanim
O kral hikaye o topike yazılıp topikce gurur duyacaz
Anaa resmen hamile hamile beddua etti banagaz olayi bence fecaat derecesinde var zaten. Mide hastasiyim,gaz problemi yasiyorum. Gazman gibi geziyorum öyle acı acı kokuyo ki içim çürümüş sanki kocamilk zamanlar "bu ölü hayvan kokusu gibi koku nerden geliyo" diyordu,benden geldigini anlayinca garibim baya bi şok yaşamıştı şimdi nerden pis koku gelse osurdun mu diyo
bız senın huzuruna gelırken kırklanıyoz da gelıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?