- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.021
Burasida fenaaa mersindeyim ben kavruluyozSıcak + nem bunaltıyor
Orası neresi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burasida fenaaa mersindeyim ben kavruluyozSıcak + nem bunaltıyor
Orası neresi :)
Yürümeye basladin kocaya kactin yani öyle miBende ikki bıçık yaşındayım zaten
Amin cnm benim sadece tuvalete kalkiyorum 6 gundur yikanmadim lor peyniri gibi kokuyorum persembe kontrolum var carsamba aksam yikanicam şöyle bi kokum gitsin diyeDualarimiz hep seninle meleginle guzumm hiç üzülme sen,herşey çok güzel olacak Allahin izniyle
Lor peyniri iyidir ya şeyapmaAmin cnm benim sadece tuvalete kalkiyorum 6 gundur yikanmadim lor peyniri gibi kokuyorum persembe kontrolum var carsamba aksam yikanicam şöyle bi kokum gitsin diye
Ana ondan haberim yoh demedi bak bananicki neHahahah o var yaaa tam cimcime taammm kendisi yetmiyo bide bacısını üye yapmış foruma
Harbicanim bu yiğit cimcimeye ıy Bi fantezili hikaye anlatma yakışmaz miBORTLENKUSUNUN topikineHahahah o var yaaa tam cimcime taammm kendisi yetmiyo bide bacısını üye yapmış foruma
Burasida fenaaa mersindeyim ben kavruluyoz
Yürümeye basladin kocaya kactin yani öyle mi
Hadi yaa takipteyimmHarbicanim bu yiğit cimcimeye ıy Bi fantezili hikaye anlatma yakışmaz miBORTLENKUSUNUN topikine
Du bakim söz verdi yazacam dedi
Hahahah bu ay benmde faturam baya kabarık gelecek. 7/24 klima çalışıyorfalımda bak ne çıktı
Bu aylarda bana elektrik faturası kabarıyor
Nickte avalı ist.fethiye yakın rakam bi şifresi olmalı kızı kesin bdv ne sokacakDaha yeni zaten Sewimly1423
Dusunum tasarlim yazacam dedi..bence Yazmalı oka abacur yak zekzi ol 31 bu rakamın tarihcesini yaz sayende orenelimHadi yaa takipteyimm
Heee artik nasi bi tur kuf bagladiysamLor peyniri iyidir ya şeyapma
DimiNickte avalı ist.fethiye yakın rakam bi şifresi olmalı kızı kesin bdv ne sokacak
Merakla bekliyoruz yasakimDusunum tasarlim yazacam dedi..bence Yazmalı oka abacur yak zekzi ol 31 bu rakamın tarihcesini yaz sayende orenelim
Bi hekaye yazma yok ole cimcime hanim
O kral hikaye o topike yazılıp topikce gurur duyacaz
Kolonyali mendille arada sil bari kendini adremHeee artik nasi bi tur kuf bagladiysam
Silecem biraz daha kokayim ne kadar cok dayansam iyi islak mendilin kokusu cok kotu yapio soyle gazli bezi islatip silecem eşimi yolluycam ya hasta mendili alsin ya da gazli bez topu alsin silerim kendimi apis arami koltuk altimi sildimmi tamamdirKolonyali mendille arada sil bari kendini adrem
Ay adreeee evlat olsan edilmesi Suan haaSilecem biraz daha kokayim ne kadar cok dayansam iyi islak mendilin kokusu cok kotu yapio soyle gazli bezi islatip silecem eşimi yolluycam ya hasta mendili alsin ya da gazli bez topu alsin silerim kendimi apis arami koltuk altimi sildimmi tamamdir