• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

HAbibte HAbibte
AMİN inşallah arkadaşım,
iğneleri sen mi vurdun?
ilk gebeliğin mi?
Ben pko'luyum..
senin adına cok sevindim..
inş benim tedavimde olumlu sonuçlanır...

yok canm benm tedavi de yok sorun da yok sadece bebişimi bekliorum. Sen peki
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebem kaç aylık?:KK46:
Ben pko'luyum, yumurtam kendiliğinden büyümüyo..
Tedavideyim bakalım, ya nasip...

HAbibte HAbibte
AMİN inşallah arkadaşım,
iğneleri sen mi vurdun?
ilk gebeliğin mi?
Ben pko'luyum..
senin adına cok sevindim..
inş benim tedavimde olumlu sonuçlanır...
canimm 2 yasinda kizim.var..o da ayni tedaviyle oldu..yumurta buyumesi ve catlama sorunum.var pko da var bende...bu zamanlarda incir yemeni tavsoye ediyorum etkisi olabiliyor..esine keciboynuzu pekmezi yyedir..catlatma ignesi ile birlikte kullandimm..hastanede vuruluyordum.kalcadan..insallah senin de hayirli haberlerini alirimm.sormak iatedigin her soruya cevap verebilirim ina yardimci olabilirim sanao_O

canimm 2 yasinda kizim.var..o da ayni tedaviyle oldu..yumurta buyumesi ve catlama sorunum.var pko da var bende...bu zamanlarda incir yemeni tavsoye ediyorum etkisi olabiliyor..esine keciboynuzu pekmezi yyedir..catlatma ignesi ile birlikte kullandimm..hastanede vuruluyordum.kalcadan..insallah senin de hayirli haberlerini alirimm.sormak iatedigin her soruya cevap verebilirim ina yardimci olabilirim sanao_O

Sağolasın arkadaşım, Allah razı olsun.. :KK200:
Kuru incir tüketiyoruz, eşime bi dönem keçiboynuzu suyu bile içirmişliğim var! :D
Pekmezini de alırım.. Doktorum iğneleri kendin vurabilirsin dedi, göstericekmiş.
Ama ben yapabilir miyim bilmiyorum, sağlık ocağında filan da sanırım vurdurabiliyosun..
Belirli saatleri oluyo mu iğnelerin HAbibte HAbibte

Hayırdır cimcime? Neden bu stres?
Oğluşun mu var, maşallah cicim, adı ne?

Hic bir duyum aldim snir gittim birinden neymis o cok iyi cocuk bakiyormus ben bakamamisim bla bla bla :KK62: inadna 4 5 tane dogurup cocuk nasil bakilir ogretmek istyrum slaka :63:

He kiz 18 aylik erkek bebikim var eymenim var :KK46:

Back