- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.041
Ayyy kiz bir de gaz cikariyom esim de cok anlayışlı valla bu kadar olduğunu bilmiodumAy adreeee evlat olsan edilmesi Suan haa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kiz bir de gaz cikariyom esim de cok anlayışlı valla bu kadar olduğunu bilmiodumAy adreeee evlat olsan edilmesi Suan haa![]()
abooo kimyasal atık gibisin yaniAyyy kiz bir de gaz cikariyom esim de cok anlayışlı valla bu kadar olduğunu bilmiodum
Henuz amonyak gibi kokmuyorum ama ileride oyle kokmayi da dusunuyorum hangi yemekleri yiyip hangi oranda terlemem gerektigini bulunca onu da basaricam fenci olmanin faydalari bak ama hamileligin kotu yanlari iste amaaa insallah sen de benim gibi kinyasal atik gibi gaz cikarmaya baslarsin hahahahaha o zaman da ben de senle dalga geccemmmm yalniz yikanamama durumu bana ozel normalde yikanirsin yani ama gaz icin garanti veriyom o gaz cikacakkkabooo kimyasal atık gibisin yanikokarca gibi her tarafindan ayrı koku geliyo
![]()
Anaa resmen hamile hamile beddua etti banaHenuz amonyak gibi kokmuyorum ama ileride oyle kokmayi da dusunuyorum hangi yemekleri yiyip hangi oranda terlemem gerektigini bulunca onu da basaricam fenci olmanin faydalari bak ama hamileligin kotu yanlari iste amaaa insallah sen de benim gibi kinyasal atik gibi gaz cikarmaya baslarsin hahahahaha o zaman da ben de senle dalga geccemmmm yalniz yikanamama durumu bana ozel normalde yikanirsin yani ama gaz icin garanti veriyom o gaz cikacakkk
Ben beddua etmedim ki cok yakinda osuruklatin artsin insallahhh bebegin de osursun onunkini de sen cikarrrtAnaa resmen hamile hamile beddua etti banagaz olayi bence fecaat derecesinde var zaten. Mide hastasiyim,gaz problemi yasiyorum. Gazman gibi geziyorum
öyle acı acı kokuyo ki içim çürümüş sanki
kocamilk zamanlar "bu ölü hayvan kokusu gibi koku nerden geliyo" diyordu,benden geldigini anlayinca garibim baya bi şok yaşamıştı
şimdi nerden pis koku gelse osurdun mu diyo
![]()
Bak halaaaa ne diyoBen beddua etmedim ki cok yakinda osuruklatin artsin insallahhh bebegin de osursun onunkini de sen cikarrrt
Bebegin karnindayken osurcan yani ne sanionBak halaaaa ne diyo![]()
Benimki hem sesli hem kokuluBenimkiler cok kotu kokmuyo da cok ses cikio yaaa bayaa bomba gibi gurultu var koku yok
Adreee güzel dileklerde bulun pilisBebegin karnindayken osurcan yani ne sanion![]()
Tamam osur ama kokmasin en guzel dilegim buAdreee güzel dileklerde bulun pilis![]()
Kiiz ne osuruktan muhabbet ettik yaaaBenimki hem sesli hem kokuluakillara zarar yeminle
![]()
bız senın huzuruna gelırken kırklanıyoz da gelıyozadre ve harbi.midemi.kaldirdiniz iki sapik![]()
![]()
![]()
of bide ben.sizle nasil.halvet yaptim ya m demekki.iyi yikamislar sizi ki k koku neyn hissetmedim
![]()
![]()
![]()
Ay böyle bi konuda devlete guvenemem canim. Tüplerin tıkanma ihtimali de var. Aslinda riskli bi yöntem. Devlette adamdan saymiyolar gidemem o yüzden. Özelde yaptircam
Dedi bogun kamp bitti baktım whatsapada girilmemis
Abacur şu an ya yanmakta
Yada yakılmak uzere![]()
Harbicanim bu yiğit cimcimeye ıy Bi fantezili hikaye anlatma yakışmaz miBORTLENKUSUNUN topikine
Du bakim söz verdi yazacam dedi![]()
Dusunum tasarlim yazacam dedi..bence Yazmalı oka abacur yak zekzi ol 31 bu rakamın tarihcesini yaz sayende orenelim
Bi hekaye yazma yok ole cimcime hanim
O kral hikaye o topike yazılıp topikce gurur duyacaz![]()
Anaa resmen hamile hamile beddua etti banagaz olayi bence fecaat derecesinde var zaten. Mide hastasiyim,gaz problemi yasiyorum. Gazman gibi geziyorum
öyle acı acı kokuyo ki içim çürümüş sanki
kocamilk zamanlar "bu ölü hayvan kokusu gibi koku nerden geliyo" diyordu,benden geldigini anlayinca garibim baya bi şok yaşamıştı
şimdi nerden pis koku gelse osurdun mu diyo
![]()
bız senın huzuruna gelırken kırklanıyoz da gelıyoz![]()
![]()
![]()