- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.481
Suan sorun yok dimi adrem? En son herşey nornaldi,ne zaman dikilecek ?ben pırtlatıyım da ınsallah cok erken pırtlatmam
ıyı yapmıs o senın kocan benımkı daha koca deelAhhahabenm kocamda bana kızdı
adre sen kacıncıyı pırtlatıyon?ben pırtlatıyım da ınsallah cok erken pırtlatmam
Belki önümüzdeki yaza o da senin kocan olur belli mi olurıyı yapmıs o senın kocan benımkı daha koca deel
valla bu gıdısle olacak galıba ayvayı yedimBelki önümüzdeki yaza o da senin kocan olur belli mi olur
Niye kizzz bizde düğünde göbek atariz ne güzel.valla bu gıdısle olacak galıba ayvayı yedim
atın len hepınızı cagıracam zaten ben gıdıyorum dıye kınada yaakarsınız sız haınlerNiye kizzz bizde düğünde göbek atariz ne güzel.
Yakacaz tabiiatın len hepınızı cagıracam zaten ben gıdıyorum dıye kınada yaakarsınız sız haınler
olur bence kanka kız olursa onada kucuk gelınlık gıydırelımYakacaz tabiikizzz belki o zamana benmde bebişim olurr
Erkek olursa smokin giydirirmolur bence kanka kız olursa onada kucuk gelınlık gıydırelım
bu hafta degıl onumuzdekı hafta salı gunu bır kontrole daha gıdıcem ölçum tekrar yapılacak en geç bır hafta ıcınde de dıkılecek cnm ben çarşamba gunu ölçturdum dr uzun kapalı sorun yok dedı ama ıste guvenemeyız her an kısalıp acılabılır buSuan sorun yok dimi adrem? En son herşey nornaldi,ne zaman dikilecek ?
Allah yardımcın olsun tatlım inşallah öyle bişey olmaz sen stres yapma kendinebu hafta degıl onumuzdekı hafta salı gunu bır kontrole daha gıdıcem ölçum tekrar yapılacak en geç bır hafta ıcınde de dıkılecek cnm ben çarşamba gunu ölçturdum dr uzun kapalı sorun yok dedı ama ıste guvenemeyız her an kısalıp acılabılır bu
giydir kankı kucuk damat olurErkek olursa smokin giydirirm
3. yu pırtlatıyom ama vaktınde pırtlatabılırsem yasayan ılk bebısım olcakadre sen kacıncıyı pırtlatıyon?
yokkk bebısımın anasıııı ben rahatım stres yapınca hemen kasıgım agırıyo stres yapmaya korkuom hemen koyun sayıyom aklımdanAllah yardımcın olsun tatlım inşallah öyle bişey olmaz sen stres yapma kendine
hımm anladım merak etme bu sefer bı pırtlıycak tam pırtlıycak pırtlayınca getırde sevelım azcıkda dovelım3. yu pırtlatıyom ama vaktınde pırtlatabılırsem yasayan ılk bebısım olcak
resımlerını çeker koyarım begenırsınızzzz seversınızhımm anladım merak etme bu sefer bı pırtlıycak tam pırtlıycak pırtlayınca getırde sevelım azcıkda dovelım
Ne güzel bi yöntemmişyokkk bebısımın anasıııı ben rahatım stres yapınca hemen kasıgım agırıyo stres yapmaya korkuom hemen koyun sayıyom aklımdan
napıım gııı hemencıkk agırmaya başlıyo stres yapınca bu kadar mı cabuk etkı eder ıcımden hayal kuruyom falan ısteNe güzel bi yöntemmiş
oyle olmaz ılla bı ısırcaz popişe şaplak atcazresımlerını çeker koyarım begenırsınızzzz seversınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?