- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.441
kaynimdan bulasti burasinin havasi coo sicakk yaz nezlesi gibi birsey arbimmAaa yaz günü hasta olmayi nasil başardınız tebrik ediyorumçok geçmiş olsun canim
![]()
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynimdan bulasti burasinin havasi coo sicakk yaz nezlesi gibi birsey arbimmAaa yaz günü hasta olmayi nasil başardınız tebrik ediyorumçok geçmiş olsun canim
![]()
Ayy yaz nezlesi de zor bee Allah acil şifalar versin tatlımkaynimdan bulasti burasinin havasi coo sicakk yaz nezlesi gibi birsey arbimm![]()
sagol kuzummmAyy yaz nezlesi de zor bee Allah acil şifalar versin tatlım![]()
Köye gidecekticimcimeden ses yuk nerde bu kiz![]()
Hayırlı bayramlar icranim hoş gledinHayirli bayramlarr![]()
cariyelerimmmmmm hepinize hayırlı bayramlar ben hönkarınız muhtesem suluman bayram sonrası hepınızı sıraylan alacam odama sakin olun panik yapmayın![]()
Herkese oyuncak çıkar bize böcük çıktısüpris yumurtadan![]()
boyle bocuge can gurbanHerkese oyuncak çıkar bize böcük çıktı![]()
he gordum bız kezbanızda kendı prenses sankı hasbambdvde kezban var gördün mü
![]()
Bayramda yalnız kalmış buraya sarmış sivilceli ergenimizhe gordum bız kezbanızda kendı prenses sankı hasbam![]()
sarsın ya iyi oluyo boyle ekşın olmayınca canımız sıkılıyoBayramda yalnız kalmış buraya sarmış sivilceli ergenimiz![]()
Aynen kanka yasarsın ya iyi oluyo boyle ekşın olmayınca canımız sıkılıyo![]()
ıyı ya napsın ıkı gun onun yanındayım dun geldım eve gayet ıyı yanı bı sorun yokAynen kanka yasen napiyosun nasilsin manitan napiyo
![]()
Maşallahıyı ya napsın ıkı gun onun yanındayım dun geldım eve gayet ıyı yanı bı sorun yok![]()
saol len kankiiiiiim benımMaşallahAllah muhabbetinizi artırsın kanki
![]()