- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.461
Sevgi pıtırcığı oldun çıktın hasaol len kankiiiiiim benımsen napıon hastaneye gıtcem dıyodun noldu o ısler?
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi pıtırcığı oldun çıktın hasaol len kankiiiiiim benımsen napıon hastaneye gıtcem dıyodun noldu o ısler?
he kankı valla ben bıle ınanamıyorum kendımeSevgi pıtırcığı oldun çıktın hakalpler öpücükler falan
gittim kanki rahim filmi istedi
![]()
Güzelmiş sevdim ben bu halinihe kankı valla ben bıle ınanamıyorum kendımene olacak o rahım fılmınden ceksın ıste sorun varsa ılac mılac verır pırtlatrısın cocugu
![]()
git git ihmal etme yakındır bızımde oyuncak zıbın bebek bezı falan bakmamızGüzelmiş sevdim ben bu haliniel mahkum gidicem kanka
![]()
Benim çocuuuma zıbın almayın tarz kiyafetler alin sevmem oyle banel seylergit git ihmal etme yakındır bızımde oyuncak zıbın bebek bezı falan bakmamız![]()
ha zıbın almısız ha tarz kıyafetler almışız ne farkedecek ıkısınede mıçaçak nasıl olsaBenim çocuuuma zıbın almayın tarz kiyafetler alin sevmem oyle banel seyler![]()
Sanane yaa istediğine mıçar allah allahhha zıbın almısız ha tarz kıyafetler almışız ne farkedecek ıkısınede mıçaçak nasıl olsa![]()
olmaz bana sormadan mıcamaz yakarım pipisiniSanane yaa istediğine mıçar allah allahh![]()
Kamoonnnnolmaz bana sormadan mıcamaz yakarım pipisini![]()
Kk bomboş resmen yaehuehhehhehhe![]()
he yaaa sabahtan beri bakıyorum hem kımse yok hemde hep bayram konuları sıkıldım vallaKk bomboş resmen ya![]()
Evet yaa öğğ geldi hep aynı konular keşke pelin abi gelsehe yaaa sabahtan beri bakıyorum hem kımse yok hemde hep bayram konuları sıkıldım valla![]()
pelın deme ya elin pipili hatunu yuzunden kac gun ban yedimEvet yaa öğğ geldi hep aynı konular keşke pelin abi gelse![]()
Pipili hatun mupelın deme ya elin pipili hatunu yuzunden kac gun ban yedim![]()
Önce.sen bi pırtlattakızzz sen pırtlat o çocuuu ben saa mevlut takımı alcammm![]()
benımkıde bı suru laf ettı zaten elın travestısının pıpısıne ne bakıyon dıye sanane bakarım yehuuuu dedım kafama vurdu okuzPipili hatun musorma ya bende dün ciktim mapustan
![]()
ben pırtlatıyım da ınsallah cok erken pırtlatmamÖnce.sen bi pırtlatta![]()
Ahhahabenımkıde bı suru laf ettı zaten elın travestısının pıpısıne ne bakıyon dıye sanane bakarım yehuuuu dedım kafama vurdu okuz![]()