- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.501
o popişe önce bı kavuşabılsekkk getırır hepıınıze sevdırırımoyle olmaz ılla bı ısırcaz popişe şaplak atcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o popişe önce bı kavuşabılsekkk getırır hepıınıze sevdırırımoyle olmaz ılla bı ısırcaz popişe şaplak atcaz
olur olur merak etmeyın sız popişleri koruyun bendeno popişe önce bı kavuşabılsekkk getırır hepıınıze sevdırırım
olur olur merak etmeyın sız popişleri koruyun benden
Iyi geceler Habibtem hoş geldinniyi geceler.kizlarrrr nasilsinizz
hastayimmm gribimmmm basim.catliycakkkkk burnum agiriyoIyi geceler Habibtem hoş geldinn
Ah canım yaahastayimmm gribimmmm basim.catliycakkkkk burnum agiriyo
Maalesef iyi alışmiştm yatmayayarin isbasi dimi arbim
gunaydin habibtemmmm dogurmadin mi dahaaa hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canimgünaydınlar herkese
yok canım ya nerdegunaydin habibtemmmm dogurmadin mi dahaaa hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim
evet artık çıksınlar ortayabayramda bitti eee nerdesiniz
günaydın canımmm nabeerrrgünaydınlar herkese
habibtem ne zaman kan tahlili yaptırcannngunaydin habibtemmmm dogurmadin mi dahaaa hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim
yaptimmm canimm dun doktora gidecegimmmhabibtem ne zaman kan tahlili yaptırcannn
aminnn inşallah tatlım inşallahhhyaptimmm canimm dun doktora gidecegimmm
.raabbimmmm sana ve melekime de nasip etsinnn en kisa zamanda insallah
Ey gunle mapistan ciktim ayakimin tozunla topike geldim honkar hala mapista mapista bile avam yerindeydi erkes bana yer gosterdi ayakima kapandi