- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.461
Sevgi pıtırcığı oldun çıktın hasaol len kankiiiiiim benımsen napıon hastaneye gıtcem dıyodun noldu o ısler?
he kankı valla ben bıle ınanamıyorum kendımeSevgi pıtırcığı oldun çıktın hakalpler öpücükler falan gittim kanki rahim filmi istedi
Güzelmiş sevdim ben bu halinihe kankı valla ben bıle ınanamıyorum kendımene olacak o rahım fılmınden ceksın ıste sorun varsa ılac mılac verır pırtlatrısın cocugu
git git ihmal etme yakındır bızımde oyuncak zıbın bebek bezı falan bakmamızGüzelmiş sevdim ben bu haliniel mahkum gidicem kanka
Benim çocuuuma zıbın almayın tarz kiyafetler alin sevmem oyle banel seylergit git ihmal etme yakındır bızımde oyuncak zıbın bebek bezı falan bakmamız
ha zıbın almısız ha tarz kıyafetler almışız ne farkedecek ıkısınede mıçaçak nasıl olsaBenim çocuuuma zıbın almayın tarz kiyafetler alin sevmem oyle banel seyler
Sanane yaa istediğine mıçar allah allahhha zıbın almısız ha tarz kıyafetler almışız ne farkedecek ıkısınede mıçaçak nasıl olsa
olmaz bana sormadan mıcamaz yakarım pipisiniSanane yaa istediğine mıçar allah allahh
Kamoonnnnolmaz bana sormadan mıcamaz yakarım pipisini
Kk bomboş resmen yaehuehhehhehhe
he yaaa sabahtan beri bakıyorum hem kımse yok hemde hep bayram konuları sıkıldım vallaKk bomboş resmen ya
Evet yaa öğğ geldi hep aynı konular keşke pelin abi gelsehe yaaa sabahtan beri bakıyorum hem kımse yok hemde hep bayram konuları sıkıldım valla
pelın deme ya elin pipili hatunu yuzunden kac gun ban yedimEvet yaa öğğ geldi hep aynı konular keşke pelin abi gelse
Pipili hatun mupelın deme ya elin pipili hatunu yuzunden kac gun ban yedim
Önce.sen bi pırtlattakızzz sen pırtlat o çocuuu ben saa mevlut takımı alcammm
benımkıde bı suru laf ettı zaten elın travestısının pıpısıne ne bakıyon dıye sanane bakarım yehuuuu dedım kafama vurdu okuzPipili hatun musorma ya bende dün ciktim mapustan
ben pırtlatıyım da ınsallah cok erken pırtlatmamÖnce.sen bi pırtlatta
Ahhahabenımkıde bı suru laf ettı zaten elın travestısının pıpısıne ne bakıyon dıye sanane bakarım yehuuuu dedım kafama vurdu okuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?