• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gelen sıcak dıyo gıdıyo :KK70: margoo gel bızım burası cok sıcak degıl yavru kus :KK8: sabahtan berı tatlıkıza senı soruyommmm cok ozledım senıı kızzz:KK36:

Bilgisayar oyunu siparis etmistim sabah o geldi. Sonra uykusuz ve hava sicak olunca mala bagladim. Kk ha pek bakamadim.

Oyuna daldim :) stres atayimdiye oynayayim dedim amma zormus yaaa daha fena strese girdim

Az once film izledim . Simdide canim can sıkintisinda cig kofte istedi
Onuda siparis ettim o da geldi

Hayatim hep siparislerle geciyor

Hic demiyor bana dio seni sordu diyeee

Ya hattimi tasidim bir acilsin da yenisi. Orda bol bol dakika var konusuruz artik

Anlat ciciem bikmadan dinlerim :KK60:
dinlersin vlla cimcimem..
ayy duşunsene ben hamile kalcamm, karnım buyiycek, sana foto atcam, sonra bebeğim doğcak sonra sana anlatcam..
ayhhh yine daldım hayallere..
cimcimemm gelicek mi o gunlerde haa. Ne dersinn

Bilgisayar oyunu siparis etmistim sabah o geldi. Sonra uykusuz ve hava sicak olunca mala bagladim. Kk ha pek bakamadim.

Oyuna daldim :) stres atayimdiye oynayayim dedim amma zormus yaaa daha fena strese girdim

Az once film izledim . Simdide canim can sıkintisinda cig kofte istedi
Onuda siparis ettim o da geldi

Hayatim hep siparislerle geciyor

Hic demiyor bana dio seni sordu diyeee

Ya hattimi tasidim bir acilsin da yenisi. Orda bol bol dakika var konusuruz artik
hangısıne tasıdın bıtanem ... vatsapı yuklee artıkk ..

dinlersin vlla cimcimem..
ayy duşunsene ben hamile kalcamm, karnım buyiycek, sana foto atcam, sonra bebeğim doğcak sonra sana anlatcam..
ayhhh yine daldım hayallere..
cimcimemm gelicek mi o gunlerde haa. Ne dersinn

Gelcek tabikide :KK60: tavsiyel3r vericem sana ben
Ultrason fotolarini atcan bana fasuly3 gbi bu die dalga geccex :KK70: ins o gun!er cok yakinda bebegimrabbim isteyenlere daha fazla arattrmadan nasip eylesin ins :KK5::KK60:

Back