- Emoji Skoru
- 40.754
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #152.761
e köy mü didin bebem anca düstü bende![]()
![]()
He köyun en guzel kadinin kiziyms
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e köy mü didin bebem anca düstü bende![]()
![]()
hee seçmece bizimkisiıcerden tombola ceker gıbı cocuk cekcez bız dmı![]()
![]()
cimcimegfb 24 umbi sene nısan 25 te te dugun 3 sene cocuk yapmasam 29 30 gıbı cocuk elımdee
![]()
geç mii olacak
![]()
bizde ole
tövbe bısmıllahhee seçmece bizimkisi
ohoo 30 da çocuk mu olur, siz duğunden once başlayın çalışmalara duğunden sonra kucağında oluversin![]()
![]()
benımkı 20 oldugunda ben de 50 olacam ıste ben deEee yani mesela ben 39 olacam eymen 20berzber okul balosunda dans itcex
arkadasi sancaklar beno
![]()
Çok sıcak evi dört dönüyorum
tövbe bısmıllah![]()
evlenmeden olmaz
![]()
![]()
![]()
benımkı 20 oldugunda ben de 50 olacam ıste ben de![]()
![]()
sen kacsın canemhahaaa. Oluu oluu.. Yaş geçio hemn yap çocuğuu
![]()
Çok sıcak evi dört dönüyorum![]()
bn 22 imsen kacsın canemhayırlısı artık gec olsun guc olmasınn ne edekk
![]()
Bu Sıcakta mıberaber donelım pinko![]()
evet sureklı fondoten pudra kullanmamak lazımm mumkun oldukcaNine olacansaka saka mesela annemle gecen gun alisverise ciktik ablaniz mi dediler dusun oka cıtırkadin .eee yuzunden sifir makyaj hic bis3y degdirtmemis yuzune normal , simdi oylemi bi ton suratlarda makyaj
![]()
yok kızz merak ettımm sadecee kac yıllık evlısınn .. erken evlenmısın .. ben hala evlılık ıcın kucugumm babacım oyle dıyo dabn 22 imhahaa . 50 gibi konuşuorum demi
![]()
Yaptım da bi işe yaramadı kiBanyo at kendini ben oyle yaptim![]()
Bu Sıcakta mı
Öğren bu işleri kışın soğuk, yazın sıcak, baharda başım ağrıyor![]()
1,5 yıllık evliyim. Çocuk hasretyle yanıyom daayok kızz merak ettımm sadecee kac yıllık evlısınn .. erken evlenmısın .. ben hala evlılık ıcın kucugumm babacım oyle dıyo da![]()
Yaptım da bi işe yaramadı ki
Çıkar çıkmaz yanmaya başladım. Orda mı kalsam![]()