- Emoji Skoru
- 15.969
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #152.781
hayırllısı ılee en yakın zamanda alırsınn kucagına ınsallahh fıstık1,5 yıllık evliyim. Çocuk hasretyle yanıyom daaondan bu laflar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırllısı ılee en yakın zamanda alırsınn kucagına ınsallahh fıstık1,5 yıllık evliyim. Çocuk hasretyle yanıyom daaondan bu laflar
1,5 yıllık evliyim. Çocuk hasretyle yanıyom daaondan bu laflar
bende ucuz ısterımAllah sana ikiz versinde gör köyü0n yolunu
inşllh inşllhh.. Senin yaş kaç.. Sevgilin varsa hemn evlen, boşver bacını senhayırllısı ılee en yakın zamanda alırsınn kucagına ınsallahh fıstık
ahh ahh. Rabbim duysun sesinii, ne diyimmAllah sana ikiz versinde gör köyü0n yolunu
vallaha bendeebende ucuz ısterım![]()
bende ucuz ısterım![]()
gelen sıcak dıyo gıdıyoCoook sicak coooookkk
Kendine baktinda 3 ne bakabilcen artik senin ustun basin kusmuk kaka mama saclarda bir copl2 fotolsri goreriz tarzda![]()
anacıgımda oyle dıyoKendine baktinda 3 ne bakabilcen artik senin ustun basin kusmuk kaka mama saclarda bir copl2 fotolsri goreriz tarzda![]()
ahh ahh. Rabbim duysun sesinii, ne diyimm![]()
anacıgımda oyle dıyobılmıyorum tarzdaa naparımm coluga cocuga karısıncaa
bırı elımde bırı kucagımda bırı sırtımdaa
![]()
banane bananee, cimcimeme dert yakınmiycam da kime yakıncammAminamin. Ama bana dert yanarsan yakarim cirani![]()
valla topıge bırakır kacarım cocukları sızler bakarsınız teyzelerıHahahahaa ay nen ol3 olur fular die cocugun bezlerini boynuna takan gayri![]()
hiç ole hayal etmemiştim de , napimmNe oldu hanfendi tutusmaya basladniz![]()
ayy bana yolla ben bakarım.. Off hatt mumkunse hiç alma benim olsunvalla topıge bırakır kacarım cocukları sızler bakarsınız teyzelerı![]()
banane bananee, cimcimeme dert yakınmiycam da kime yakıncamm![]()